Ohjeet Ohjeet

22.02.2017 12:37:39Keskustelupalsta on tarkoitettu psoriasista sairastaville ja heidän läheisilleen ajatusten ja kokemusten vaihtoon.
Tuotteiden tai palveluiden mainonta keskustelupalstalla ei ole sallittua.
Kysymykset Psoriasisliitolle pyydetään lähettämään suoraan osoitteeseen liittotoimisto a psori.fi
Lataa keskustelupalstan ohjeet PDF-muodossa

Virhe, Forumin ID ei ole tiedossa =(OHJEET
   
Tervetuloa Psoriasisliiton keskustelupalstalle!

Tämä keskustelupalsta on tarkoitettu psoriasista sairastaville ja heidän läheisilleen. Palstalla voit vaihtaa ajatuksia psoriasiksesta, sen hoidosta ja erityisesti psoriaatikon arkeen liittyvistä kysymyksistä. Voit esittää mielipiteitäsi, verrata omia kokemuksiasi muiden samassa tilanteessa olevien kokemuksiin, antaa käytännön vinkkejä, tukea ja ohjeita tai pyytää neuvoja sinua askarruttavista aiheista.

Keskustelupalstalla esitetyt mielipiteet ja näkemykset ovat käyttäjien omia. Psoriasisliitto ei välttämättä tue niitä eikä myöskään voi ottaa niistä vastuuta.

Haluamme kannustaa keskusteluun vaikeistakin aiheista, mutta poistamme palstalta epäasialliset ja loukkaavat viestit. Muistathan kunnioittaa toisten mielipiteitä ja noudattaa muutenkin yleisiä käyttäytymissääntöjä.

Muista aina myös, että postittamasi viestit ovat kaikkien linjalla vierailevien nähtävissä. Kuka tahansa voi lukea lähettämäsi viestin. Älä kirjoita palstalle sellaista tai sellaisella tyylillä, josta itse pahastuisit. Kirjoita siis vain asioista, joita haluat jakaa muiden keskustelijoiden kanssa.

Tuotteiden tai palveluiden mainonta keskustelupalstalla ei ole sallittua.
 
 
 
 
 Takaisin www.psoriasisliitto.fi etusivulle.
Powered by eForum   
© Verkkovaraani, 2008.