PSORIASISLIITON TAPAHTUMIA

Psoriasisliitto - Psoriasisförbundet ry

Psoriasis on tulehduksellinen pitkäaikaissairaus, joka aiheuttaa iho- ja niveloireita sekä altistaa liitännäissairauksille. Psoriasis ei tartu.

Psoriasisliitto on kansanterveys- ja potilasjärjestö, joka huolehtii psoriaatikoiden edunvalvonnasta ja psoriasiksen tunnettuuden kasvattamisesta. Liitto myös tarjoaa palveluita ja vertaistukea psoriaatikoiden tueksi. Psoriasisliittoon kuuluu 14 000 jäsentä 44:n eri puolilla Suomea toimivan paikallisyhdistyksen kautta.

Liity nyt psoriasisyhdistyksen jäseneksi! Jäsenetuna saat Ihonaika-lehden kotiisi. Viisi numeroa vuodessa.
Liity jäseneksi
Nuorten toimintaa järjestää: Nupso
Hae kurssille! Tutustu liiton tarjoamiin sopeutumisvalmennuskursseihin, joita järjestetään kotimaassa ja ulkomailla: Psoriasiskeskus
Psorilinjan logo

Soita Psorilinjaan p. 0800 557767 ma klo 8-12 sekä ti ja ke klo 14-18


Psorilinja on Psoriasisliiton palvelu psoriasista sairastaville ja heidän läheisilleen. Puheluihin vastaa erikoissairaanhoitaja tai sairaanhoitaja AMK Psoriasiskeskuksesta. Voit myös jättää viestin puhelinvastaajaan, ja hoitaja soittaa seuraavana päivystysaikana takaisin. Puhelut Psorilinjalle ovat maksuttomia ja voit soittaa nimettömänä. Voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostilla psorilinja @ psori.fi Psorilinjalla on myös oma Facebook-ryhmä
Psorilinjan Facebook-ryhmä

Tutustu Ihonaikaan!

Ihonaika_1_17_kansi
Ihonaika 1/2017 on ilmestynyt! Tutustu Ihonaikaan: Ihonaika vsk 2017 ja tilaa lehti jasenasiat a psori.fi tai p. (09) 2511 900.
WPD

Yli 125 miljoonaa ihmistä maailmassa sairastaa psoriasista, ja taistelee päivittäin ennakkoluuloja ja leimautumista vastaan.
Ennakkoluulojen hälventämisessä auttaa, että myös muut kuin sairastuneet tuntevat sairauden.

Osana Maailman psoriasispäivän viettoa 29.10.2016 julkaisimme Psorivisa-pelin.

Pelaa psorivisaa Psorivisa ja jaa tulokset sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #wpd2016 ja #psorivisa.

Tarinoita psoriaatikon elämästä FB:ssa ja YouTubessa - uusin video nyt katsottavissa!

Olemme julkaisseet Maailman psoriasispäivästä 29.10.2014 alkaen viisi videotarinaa psoriaatikon elämästä. Viimeinen tarina ilmestyi Valon päivän kunniaksi helmikuussa 2015. Kaikki tarinat ja pari muutakin videota löytyvät Psoriasisliiton YouTube-kanavasta sekä FB-sivuiltamme:


Psoriasisliiton YouTube-kanavaFredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki, puh. (09) 2511 900, faksi (09) 2511 9088
sposti: liittotoimisto@psori.fi, WWW-sivut: www.psoriasisliitto.fi