Liity tästä jäseneksi

Psoriasisliiton jäsenenä saat tietoa ja tukea sairautesi kanssa elämiseen. Myös perheen muut jäsenet, puoliso tai muut läheiset ovat tervetulleita tukemaan toimintaamme. Voit liittyä jäseneksi, vaikka et sairasta psoriasista.

Vuoden 2017 jäsenmaksu on 22 euroa aikuisilta ja 10 euroa nuorisojäseniltä (15-30-vuotiaat). Alle 15-vuotiailta ei peritä jäsenmaksua.

Kun olet liittynyt jäseneksi, saat uuden jäsenen tietopaketin ja jäsenkortin viimeistään noin kuukauden kuluttua. Sinulle alkaa lisäksi tulla Ihonaika-lehti, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Jäsenlehdestä ei veloiteta erillistä tilausmaksua, vaan se on jäsenetu. Lue lisää muista jäseneduista oheisesta jäsenedut-palkista.

Jäseneksi liittyminen

Tällä lomakkeella voit liittyä psoriasisyhdistykseen ja sitä kautta Psoriasisliittoon.

Jos tiedät mikä on lähin yhdistys tai haluat liittyä johonkin tiettyyn yhdistykseen, merkitse sen lomakkeeseen. Muussa tapauksessa sinusta tulee asuinpaikkaasi lähinnä sijaitsevan yhdistyksen jäsen.

Mikäli talouteesi tulee jo Ihonaika-lehti tai et muusta syystä halua tai katso tarvitsevasi lehteä, merkitse rasti ruutuun kyseiseen kohtaan.

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasenasiat@psori.fi

Jos tiedät paikallisyhdistyksesi
nimen, kirjoita se tähän
* Etunimet
* Sukunimi
* Lähiosoite
* Postinumero
* Postitoimipaikka
* Kunta
* Syntymäaika
Ammatti
* Puhelinnumero(t) koti/työ
suuntanumeroineen
Matkapuhelin
* Sähköposti-osoite
Ihonaika-lehti


* täytettävä kenttä


Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki, puh. (09) 2511 900, faksi (09) 2511 9088
sposti: liittotoimisto@psori.fi, WWW-sivut: www.psoriasisliitto.fi