Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Keltainen auringonkukka.
18.05.
2021

Avoin työpaikka: Psoriasisliitto viestintäpäällikkö

Psoriasisliitto etsii uutta viestintäpäällikköä. Tutustu lisätietoihin ja hae paikkaa 27.5.2021 mennessä!

Nykyisen viestintäpäällikkömme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme näkemyksellistä viestintäpäällikköä. Tehtäväsi on laaja-alainen ja sisältää useita erilaisia vastuualueita. Liiton viestintä vie eteenpäin vaikuttamistyön tavoitteita ja tekee tunnetuksi liiton toimintaa ja palveluja.

Tehtävässä vastaat liiton ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja niiden kehittämisestä liiton strategisten tavoitteiden mukaisesti. Tunnet viestinnän lainalaisuudet ja osaat valita oikeat vaikuttamistavat. Ymmärrät sosiaalisen median ja verkkoviestinnän mahdollisuudet. Toimit myös Ihon aika -lehden päätoimittajana.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Suulliset ja kirjalliset viestintätaitosi ovat erinomaiset. Järjestöviestinnän, yhteiskunnallisen vaikuttamisen, digitaalisen markkinoinnin, terveysjournalismin ja psoriasiksen tuntemus katsotaan eduksi.

Työ edellyttää paineensietokykyä, tiimityötaitoja ja kykyä viedä eteenpäin laajoja kokonaisuuksia. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen, hyvä englannin ja ainakin välttävä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, viihtyisän työpaikan Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja näköalapaikan kansainvälisessä potilasjärjestöyhteisössä. Osan työstä voi tehdä etänä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakuaika päättyy torstaina 27.5.2021. Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen: sonja.backman@psori.fi.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sonja Bäckman, sonja.backman@psori.fi, aihekenttään merkintä Viestintäpäällikkö. Tiedustelut puhelimitse: Sonja Bäckman p. 040 827 2106 to 20.5. klo 14–15 ja ma 24.5. klo 15.30-16.30.