Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Keltainen auringonkukka.
18.06.
2021

Avoin työpaikka: Vaikuttamistyön asiantuntija

Etsimme joukkoomme uutta vaikuttamistyön asiantuntijaa. Tutustu ilmoitukseen ja hae paikkaa viimeistään 2. elokuuta!

Nykyisen vaikuttamistyön asiantuntijamme siirtyessä toisiin tehtäviin Psoriasisliitossa haemme näkemyksellistä vaikuttamistyön asiantuntijaa. Työpanoksestasi noin puolet koskee vaikuttamistyötä, jossa painottuu viestintä. Puolet työstä on järjestötyötä LounaisSuomen alueella.

Vaikuttamistyön asiantuntijana edistät Psoriasisliiton vaikuttamistyön tavoitteita ja olet mukana parantamassa psoriasista sairastavien asemaa ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia yhteiskunnassa. Vastaat Psoriasisliiton strategian mukaisesta vaikuttamistyöstä, jota teet yhdessä toiminnanjohtajan ja muiden työntekijöiden sekä vapaaehtoistoimijoiden ja muiden järjestöjen kanssa. Viestit vaikuttamistyöhön liittyvistä asioista eri kanavissa kuten Ihon aika lehdessä ja sosiaalisessa mediassa.

Järjestösuunnittelijana tuet ja koulutat paikallisia psoriasisyhdistyksiä ja niiden vapaaehtoisia sekä teet yhteistyötä mm. alueesi terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Olet osa Psoriasisliiton nelihenkistä järjestötiimiä.

Sinulla on korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Ymmärrät, miten yhteiskunnallinen päätöksenteko toimii. Olet tottunut viestijä, joka osaa kirjoittaa ja kertoa monimutkaisistakin asioista selkeästi.

Työ edellyttää hyvvuorovaikutus, koulutusja verkostoitumistaitoja sekä kykyä hahmottaa ja viedä eteenpäin suuria kokonaisuuksia. Järjestötyön ja psoriasiksen tuntemus katsotaan eduksi. Kielitaidon osalta edellytämme erinomaista suomen, hyvää englannin kielen ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa sekä halua ja valmiutta käyttää niitä myös käytännön puhetilanteissa.

Tarjoamme kiinnostavan ja merkityksellisen työn yhteiskunnallisten asioiden ja vapaaehtoistoiminnan parissa, innostavan työyhteisön ja viihtyisän työpaikan Helsingin ydinkeskustassa sekä näköalapaikan kansainvälisessä potilasjärjestöyhteisössä. Työ sisältää jonkin verran iltaja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Osan työstä voi tehdä etänä.

Tehtävä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan elosyyskuussa 2021. Hakuaika päättyy 2.8.2021 klo 15.00. Haastattelut järjestetään torstaina 5.8.2021. hetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen sähköpostitse: sonja.backman@psori.fi. Sähköpostin aihekenttään maininta ”Vaikuttamistyön asiantuntija”.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sonja Bäckman 22.23.6. klo 1415, p. 040 827 2106.