Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Käsi kirjoittaa muistivihkoon.
27.06.
2017

Etsimme joukkoomme järjestösuunnittelijaa, vuorotteluvapaasijaisuus 1.9.2017–31.1.2018

Tehtäviin kuuluu:

– vastata alueensa yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista, organisoinnista, koulutuksesta ja yhdistysten tukemisesta

– tehdä, seurata ja tukea alueensa vaikuttamistyötä

– vastata psoriasistietouden tiedottamisesta ja kouluttamisesta sosiaali- ja terveysalan ja muille ammattilaisille sekä alan opiskelijoille

– toimia yhteistyössä alueensa sosiaali- ja terveysalan viranomaisten sekä eri järjestötahojen kanssa

– vastata alueensa toiminnan arvioinnista, seurannasta ja kehittämisestä

– osallistua tarpeen mukaan alueelliseen kuntoutukseen ja teemalomiin

– muut toiminnanjohtajan antamat tehtävät

 

Lisäksi valtakunnallisena erityistehtävänä

Vastata vapaaehtoistoimijoiden koulutuksesta valtakunnallisesti

Toimia OK-opintokeskuksen yhdyshenkilönä ja koordinoida sen kanssa tehtävää koulutusyhteistyötä

Vastata terveyttä edistävän toiminnan huomioimisesta strategisessa suunnittelussa

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuolto- ja/tai yhteiskunta-alalta sekä matkustusvalmiutta. Työtä tehdään ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Arvostamme sosiaali- ja terveysalan järjestökokemusta, hyviä tietotekniikan taitoja, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua, sosiaalisen median osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä kykyä kehittää toimintaa.

Lisäksi edellytämme: Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen työsuhdetta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn järjestössämme Helsingin ydinkeskustassa. Myös sijoittuminen Ouluun on mahdollista Kumppanuuskeskuksen tiloihin.

Hakemukset palkkatoivomuksen ja CV:n kera pyydämme viimeistään 9.8.2017 osoitteella Psoriasisliitto ry, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki tai sonja.backman@psori.fi. Kuoreen tai sähköpostin aihekenttään tunnus ”Järjestösuunnittelija”. Lisätietoja ajalla ti 20.6. klo 9–11 ja ke 21.6. klo 9–11 toiminnanjohtaja Sonja Bäckman p.  040 827 2106.