23.10.
2019

Facebook-kilpailun säännöt

Järjestäjä

Kilpailun järjestää Psoriasisliitto ry. Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, se ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa.

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa 23.10.2019 ja päättyy 29.10.2019 klo 23.59. Kilpailuajan päättymisen jälkeen tulleita osallistujia ei oteta huomioon.

Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan kyseisen kilpailujulkaisun ohjeiden mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun henkilö hyväksyy nämä säännöt.

Voittajan valinta

Voittaja arvotaan 30.10.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot

Voittaja saa yhden 2 hengen 1 vuorokauden lahjakortin, joka käy kaikkiin Suomen seitsemään Holiday Club -kylpylään, sisältää aamiaisen ja kylpylän käytön (palkinnon arvo 138 €). Lahjakortti on vuoden voimassa. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.
Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.