Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliiton toiminnanjohtaja Sonja Bäckman sekä kansanedustajat Heidi Viljanen ja Antero Laukkanen.
03.03.
2022

Heidi Viljanen Eduskunnan Psoriasis-ryhmän puheenjohtajaksi

Eduskunnan Psoriasis-ryhmä valitsi sääntömääräisessä vuosikokouksessaan 3.3.2022 uudeksi puheenjohtajakseen kansanedustaja Heidi Viljasen (sd).

Viljanen seuraa tehtävässä kansanedustaja Kristiina Salosta (sd). Ryhmän varapuheenjohtajana jatkaa kansanedustaja Antero Laukkanen (kd).

– Psoriasis koskettaa noin 100 000 suomalaista ja heidän läheisiään. On ilo päästä työskentelemään sen hyväksi, että jokainen psoriasista sairastava voi elää mahdollisimman hyvää elämää, Viljanen kommentoi.

Eduskunnan Psoriasis-ryhmän tarkoituksena on lisätä kansanedustajien ja eduskunnassa työskentelevien tuntemusta psoriasiksesta sekä ylläpitää yhteyksiä eduskunnan ja muiden toimijoiden välillä. Ryhmä järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä ottaa kantaa ajankohtaisiin psoriasista koskeviin asioihin.

– Tällä hetkellä tärkeä teema on muun muassa psoriasiksen ja muiden pitkäaikaissairauksien vaikutus työelämään. Sairauksien aiheuttamiin haasteisiin on olemassa ratkaisuja, ja odotankin innolla, että pääsemme Eduskunnan Psoriasis-ryhmän kanssa tarttumaan tähän aiheeseen, Viljanen korostaa.

Eduskunnan Psoriasis-ryhmä on perustettu vuonna 2017. Psoriasisliitto on tiiviisti mukana ryhmän toiminnassa.

Tutustu Eduskunnan Psoriasis-ryhmän toimintaan.

Kuva: Psoriasisliiton toiminnanjohtaja Sonja Bäckman (vas.), kansanedustaja Heidi Viljanen ja kansanedustaja, Psoriasisliiton puheenjohtaja Antero Laukkanen.

Lisätiedot:

Heidi Viljanen
p. 09 432 3010
heidi.viljanen@eduskunta.fi

Heidi Viljasen avustaja:
Sanna Laakso
p. 09 432 4010, 050 478 4832
sanna.laakso@eduskunta.fi

Hannele Kirveskoski, vaikuttamistyön asiantuntija, Psoriasisliitto
p. 0400 341 484
hannele.kirveskoski@psori.fi