Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Tania Airosmaa ja Linda Liljelund.
24.03.
2022

Henkilövaihdoksia Psoriasisliitossa – tervetuloa Linda, Tania ja Mirka!

Psoriasisliitossa on aloittanut maaliskuun aikana uusia työntekijöitä.  

Tania Airosmaa on aloittanut Psoriasisliiton liittotoimistolla assistenttina 8.3. Airosmaa seuraa tehtävässä Liisa Korkiakoskea, joka siirtyy eläkkeelle 1.4. Airosmaalla on kattava työkokemus järjestöistä, kuten toimihenkilöliitto ERTOsta. Hänen työnkuvaansa kuuluu muun muassa taloushallintoa ja yleisiä hallinto- ja toimistotöitä. Airosmaa on tavoitettavissa maanantaista torstaihin. 

– Olen mielenkiinnolla tutustunut uuteen järjestöön ja ihmisiin täällä. Tiedän, miten tärkeää työtä terveysalan järjestöt tekevät, ja työ tuntuu siksi mielekkäältä, Airosmaa kertoo. 

Liittotoimistolla Helsingissä työskentelee kevään ajan myös Linda Liljelund, joka suorittaa Psoriasisliitossa merkonomiopintoihinsa kuuluvan harjoittelun. Liljelund tekee taloushallinnon töitä yhdessä talouspäällikkö Sirpa Savolaisen kanssa. 

– On hienoa päästä oppimaan uutta ja tekemään taloushallinnon töitä käytännössä, Liljelund kertoo. 

Kaksikielinen Liljelund pääsee kevään aikana perehtymään muun muassa pohjoismaisen psoriasisjärjestö Nordpson kirjanpitoon. 

Jag ser fram emot att arbeta med olika arbetsuppgifter. 

Vertaistervarit-hankkeen uutena projektikoordinaattorina on aloittanut Mirka Jutila. Mari Saukkoriipin siirryttyä toisiin tehtäviin Jutila jatkaa hankkeen toteuttamista yhdessä projektipäällikkö Anne Savuojan kanssa. Jutilan työpiste on Psoriasisliiton Pohjois-Suomen aluetoimistolla Oulussa. 

Jutila on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja liikunnanohjaaja, ja hän on työskennellyt koko työuransa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen parissa erilaisissa liikuntaorganisaatioissa. Hän siirtyy Vertaistervarit-hankkeeseen perhevapaalta.

– Pari viime vuotta olen keskittynyt äitiyteen ja ohjannut samalla viikoittain muutamia liikuntaryhmiä. Nyt on mukava palata jälleen kokopäiväisesti ja kokonaisvaltaisesti terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen pariin Vertaistervarit-hankkeessa. Ole rohkeasti yhteyksissä, jos hankkeen toiminta kiinnostaa, Jutila kannustaa. 

Katso kaikki Psoriasisliiton työntekijöiden yhteystiedot!

Kuva: Assistentti Tania Airosmaa (vas.) ja harjoittelija Linda Liljelund (oik.).