Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
06.03.
2018

Hyvää elämää rakentamassa

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuka mahdollistaa palveluja psoriasista sairastavalle? Vastaus on aika helppo: juuri sinä olemalla Psoriasisliiton jäsen. Jäsenenä olet mukana rakentamassa hyvää elämää psoriasista sairastavalle.

Mutta mitä se hyvä elämä sitten on? Jokaisella on varmasti hyvän elämän rakennuspalikoista oma näkemyksensä. Oma terveys ja riittävä hoito ovat luonnollisesti osa hyvää elämää.

Minulle tärkeitä ovat myös läheiset ihmiset ja ystävälliset kohtaamiset, kivat harrastukset, uudet elämykset, onnistumisen kokemukset, oivallukset – tätä listaahan voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Yksi tärkeistä viimeaikaisista elämyksistäni oli, kun pääsin osallistumaan hevosrekiajelulle Kyrösjärven jäälle Psoriasisliiton järjestämällä lasten perhekurssilla.

Elämysten lisäksi liitto paikallisyhdistyksineen tukee hyvää elämää monin tavoin. Järjestämme kurssitoimintaa eri-ikäisille, Psorilinjalta saat henkilökohtaista hoidonohjausta ja Ihonaika-lehdessä kerromme ajankohtaista psoritietoa.

Paikallisyhdistyksen jäsenenä voit saada virtaa arkeen vaikkapa liikuntaryhmistä tai vaihtamalla kuulumisia psorikaverin kanssa kahvikupposen ääressä. Lähde rohkeasti mukaan paikallisyhdistykseen ja voit olla mukana ideoimassa myös uutta toimintaa! Voinpa veikata, ettet tule katumaan.

Mieleeni on jäänyt erään jäsenemme terveiset vuoden 2017 jäsenkyselystä. Hänen viestinsä oli: ”tulkaa ihmisen lähelle, oma terveys on jokaiselle tärkeä ja yksilöllinen kokemus”.

Terveyden lisäksi myös tunne hyvästä elämästä on tärkeä ja yksilöllinen kokemus. Mistä paloista sinun hyvä elämäsi muodostuu?