Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Nuori nainen istuu kannettava tietokone sylissään.
10.05.
2023

Jäsen, päivitä sähköpostiosoitteesi ja osallistu arvontaan!

Psoriasisyhdistysten jäsenten kannattaa nyt päivittää tai ilmoittaa sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin. Arvomme palkintoja kaikkien 31.8. mennessä osoitteensa päivittäneiden kesken!

Psoriasisyhdistysten jäsenten on hyvä pitää sähköpostiosoitteensa ajan tasalla jäsenrekisterissä, jotta asioiden hoitaminen helpottuu ja tiedot mm. oman paikallisyhdistyksen toiminnasta saa sujuvasti. Halutessasi saat jatkossa myös jäsenlaskusi sähköpostitse. Toimivan sähköpostiosoitteen avulla voi ottaa käyttöön Psoriasisliiton sovelluksen ja sähköisen jäsenkortin.

Nyt jäsenen kannattaa ilmoittaa puuttuva sähköposti tai päivittää vanha osoite! Lähetä tiedot osoitteeseen jasenasiat@psori.fi.

31.8. mennessä ilmoituksen tehneiden kesken arvomme kolme lahjakorttia: yhden 50 euron arvoisen lahjakortin Lippu.fi -palveluun sekä kaksi 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Jos voittajaa ei saada kiinni viikon kuluessa ilmoituksesta, arvomme palkinnon uudestaan.