Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
13.03.
2017

Miksi kannattaa olla Psoriasisliiton jäsen?

Jäsenet luovat hengen ja perustan toimintaamme. Mitä enemmän meitä on, sitä vahvempia olemme ajamaan psoriasista sairastavien asiaa.

Liittomme puolustaa psoriasista sairastavien hyvää elämää ja oikeuksien toteutumista. Hyvää elämää tuemme levittämällä tietoisuutta psoriasiksesta ja hälventämällä ennakkoluuloja tiedon myötä. Täältä voit lukea vielä lisää Psoriasisliiton vaikuttamistyön tavoitteista.

Psoriasisliitto tarjoaa asiantuntevaa tietoa psoriasiksesta ja auttaa sopeutumaan elämään sairauden kanssa. Sopeutumisessa merkittävää on myös muiden jäsenien tarjoama vertaistuki. Yhdistyksistä jäsenemme ovat löytäneet uusia ystäviä ihmisistä, joihin he omien sanojensa mukaan muuten tuskin olisivat ikinä edes tutustuneet!

Jos toiminnasta ja tapahtumista ei vielä löydy kaipaamaasi ohjelmaa, olet tervetullut mukaan suunnittelemaan uutta toimintaa. Yhteyden yhdistyksiin saa esimerkiksi järjestösuunnittelijoiden kautta. Kuulemme mieluusti jäsentemme toiveita ja ajatuksia liiton toiminnasta, joten voit olla koska tahansa yhteydessä meihin esimerkiksi tämän linkin kautta.

Jäsenenä saat Ihonaika-lehden viisi kertaa vuodessa sekä rahanarvoisia jäsenetuja. Jos siis et ole vielä jäsenemme, liity jäseneksi nyt. Tervetuloa mukaan!

 

”Alone we can do so little, together we can do so much.”

–  Helen Keller

 

Teksti: Iida Liukkonen, jäsensihteeri