Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
27.06.
2018

Kansainvälinen Psoriasis- ja nivelpsoriasis -konferenssi alkaa tänään

Maailman psoriasisjärjestöjen kattojärjestön IFPA:n järjestämä konferenssi käynnistyy Tukholmassa tänään keskiviikkona 27. kesäkuuta. Konferenssin teemana on Psoriasis – tiede ja potilaat: Globaalit haasteet ja tulevaisuuden näkymät. Konferenssi kokoaa yhteen järjestötoimijoita, dermatologeja, reumatologeja, tutkijoita sekä sairastuneita keskustelemaan psoriasiksen hoidosta ja tuoreimmista tutkimuksista. Myös Psoriasisliitolla on omat edustajansa konferenssissa.

 

Konferenssin teemoja ovat mm. psoriasiksen ja nivelpsoriasiksen hoito ympäri maailman, immunologia, diagnostiikka, liitännäissairaudet sekä virtuaalinen sairaanhoito. Erilaisia näkökulmia aiheisiin tuovat sekä lääketieteen ammattilaiset että potilaat. Konferenssi edistää monialaista yhteistyötä ja osaamista. Uusimpia tutkimustuloksia ja lääketieteen kehitystä käsitellään yhdessä, jotta kaikki kansainvälisen psoriasisyhteisön jäsenet voivat oppia toisiltaan. Muita IFPA:n asettamia tavoitteita ovat mm. psoriasiksen tunnettuuden kasvattaminen ja kansainvälisten suhteiden vahvistaminen.

 

IFPA järjestää Psoriasis konferenssin joka kolmas vuosi. Edellisessä, vuonna 2015 järjestetyssä konferenssissa oli yli 1000 osallistujaa ympäri maailmaa. Tänään alkava konferenssi järjestetään viidettä kertaa. Konferenssi päättyy lauantaina 30. kesäkuuta.

 

Lue lisää ohjelmasta konferenssin kotisivuilta ja seuraa uutisointiamme Twitterissä.

 

Kuva: IFPA