Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Tietokoneen näppäimistö, jossa vihreä painike, jossa teksti Thank you sekä keltainen hymynaama.
08.06.
2021

Kiitosten aika

Kehu työkaveria selän takana -viikko sai aikoinaan suuren suosion. Nyt ei vietetä teemaviikkoa, mutta aion silti antaa kehuja selän takana, julkisesti. 

Olen vaihtamassa työpaikkaa. Lähdön hetkellä olen saanut kuulla monelta taholta ihanaa palautetta, joka lämmittää mieltä vielä pitkään sen jälkeen, kun viimeinen tilipussi on hassattu lainanlyhennyksiin.

Tasapuolisuuden vuoksi haluan puolestani jakaa kiitosta työkavereilleni. Jokaisella on oma paikkansa muistoissani. Siispä tässä kiitokset nimellä, etenemissuunta etelästä pohjoiseen.

Sirpa: Kiitos lukujen avaamisesta, välillä rautalangasta vääntämisestä ja hyvistä keskusteluista. Koskaan et ole sanonut, että ”ei kuulu minulle”, vaan olet aina valmis auttamaan.

Henna: Olet paitsi viestinnän luottotyyppi ja monitoimikone, myös koko työyhteisömme hengenluoja. Sinulla on sydän täyttä kultaa!

Hanna K.: Ammattitaitosi on vertaansa vailla, ja aina voi luottaa siihen, että hommat tulevat varmasti hoidetuiksi. Somelähettilästoiminnan pyörittäminen yhdessä on ollut ihan parasta!

Iida: Sinä et hermostu, vaikka palloja on välillä ilmassa enemmän kuin tarpeeksi. Olet auttanut niin monessa asiassa, että tipahdin jo laskuista.

Sonja: Esihenkilö, jonka ammatillisuuteen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Erityismaininta kyvystä ottaa vastaan ja antaa palautetta.

Sanna: Jos huumorintajulla olisi kasvot, ne olisivat sinun kasvosi. Yhdessä on jaettu ilot ja surut, ja samalla työtkin ovat edenneet sujuvasti.

Kristiina: Rautainen ammattilainen, jonka sydän sykkii psoriasialle 24/7. Mediatyön luottopakki, jolla ei mene sormi suuhun tiukoissakaan kaarteissa.

Kirsti: Pirkanmaan tehopakkaus sukkuloi yhdistysten, sosiaaliturvan ja kehityshankkeiden välillä aina ystävällisellä ja valoisalla asenteella.

Liisa: Helsingistä Kuopioon ja takaisin junaileva teräsnainen ja kansainvälinen mökkeilijä, jolta voi kysyä vinkkiä niin matkalaskun tiliöintiin kuin hyvään piirakkareseptiinkin.

Teuvo: Savon lahja psoriyhdistyksille puuhaa monessa mukana ja tuottaa lisäksi napakoita juttuja Ihon aikaan leppoisalla otteella.

Anne: Pohjois-Pohjanmaan verkostovelho, jonka tietämys järjestö- ja kuntakentän kiemuroista sekä hyvinvointiasioista on vertaansa vailla.

Senni: Pohjoisen yhdistystyön tuorein vahvistus tarttuu töihin rohkeasti ja hyväntuulisesti, arvostaa pohjoista elämänmenoa ja tuntee myös markkinoinnin salat.

Mari: Koordinoinnin ja instapostausten mestari, joka on osoittanut, että terveys ja hyvinvointi pitävät sisällään niin paljon muutakin kuin ruokaympyrän noudattamisen.

Hanna P.: Tuleva mediaguru, josta kuullaan vielä. Radiossa tai muualla – stay tuned.

Lisäksi haluan kiittää kaikkia ihania psoriasisyhdistysten aktiiveja, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä. Lämmin kiitos ihan jokaiselle ilosta ja avusta – kyllä te tiedätte. 😊

Ja erityismaininta menee meidän somelähettiläille! Mikä valtavan omistautunut, toisiaan tukeva porukka. On ollut ilo tutustua teistä jokaiseen.

Aurinkoista kesää niin entisille kuin tuleville työkavereille ja yhteistyötahoille!

Susanna Kaaja työskentelee Psoriasisliitossa viestintäpäällikkönä 11.6.2021 asti.