Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Nuori nainen istuu kannettava tietokone sylissään.
05.05.
2017

Lääkkeeksi biosimilaari – minulleko? -seminaari 17.5.2017 Helsingissä ja verkossa

Biologisten lääkkeiden rinnalle kehitetään vaihtokelpoisia lääkevalmisteita – biosimilaareja. Lääkkeeksi biosimilaari – minulleko? -seminaari antaa tietoa biosimilaareista ja lievittää niiden käyttöön liittyviä pelkoja ja ennakkoluuloja. Biosimilaarit ovat yhtä turvallisia, tehokkaita ja laadukkaita kuin alkuperäiset lääkevalmisteet ja ne voivat olla käytössä halvempia.

 

AIKA: 17.5. klo 17–19.30, kahvitarjoilu on klo 16.15–16.50.
PAIKKA: P674-Sali, Porthania, Helsingin yliopisto, Yliopistonkatu 3.

Seminaariin mahtuu 140 ensiksi ilmoittautunutta. Tilaisuutta voi myös seurata verkossa. Verkkolähetyksen osoite ilmoitetaan seminaaripäivänä Fimean verkkouutisessa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan www.fimea.fi.

 

Seminaarissa biosimilaareja käyttäneet potilaat ja terveydenhuollon ammattilaiset kertovat kokemuksistaan. Aiheeseen liittyvään keskusteluun voi osallistua Twitterissä tunnisteilla #tunnelääkkeesi ja #biosimilaari.

 

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Psoriasisliitto ry, Suomen Diabetesliitto ry, Crohn ja Colitis ry, Suomen Reumaliitto ry, Suomen Syöpäpotilaat ry, Suomen Farmasialiitto ry sekä Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.