Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
26.09.
2019

Matkatoimiston konkurssin vaikutukset Psoriasisliittoon

Vaikuttaako Thomas Cook Groupin konkurssi aurinkopainotteisiin sopeutumisvalmennuksiin? Kursseista vastaava kuntoutussuunnittelija Sanna Hassinen vastaa.

Tjäreborgin omistajakonserni Thomas Cook Group ilmoitti maanantaina 23.9. hakeutuneensa konkurssiin. Sen seurauksena kaikki Thomas Cook Airlines Scandinavian lennot peruttiin, mutta lennot jatkuivat taas tiistaina. Samalla Tjäreborg  tiedotti, että se, samoin kuin sen pohjoismaiset sisaryhtiöt jatkavat itsenäisenä yksikkönä.

Aurinkopainotteisten sopeutumisvalmennuskurssien lennot on toteutettu Thomas Cook -yhtiön koneilla. Miten konkurssi vaikuttaa loka-marraskuun 2019 aurinkopainotteisiin kursseihin, kuntoutussuunnittelija Sanna Hassinen Psoriasisliitosta?

– Tjäreborgilta on viestitty meille, että sen toiminta Pohjoismaissa jatkuu kuten ennenkin ja matkat toteutetaan normaalisti. Matka-asiakirjoja lähetetään osallistujille parhaillaan.

Kevään 2020 kurssit ovat juuri nyt haettavana. Uskaltaako hakemuksen lähettää?

– Aivan varmasti uskaltaa ja kannattaa hakea! Tjäreborgilta saadun tiedon valossa olemme vakuuttuneita, että kurssit toteutuvat aiemmin sovitun aikataulun mukaan.

Lisätiedot kevään 2020 aurinkopainotteisista sopeutumisvalmennuskursseista sekä hakuohjeet.

Lisätietoja Tjäreborgin sivuilla