Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
16.06.
2017

Mikä motivoi liikkumaan?

Tänään kävin pitkästä aikaa jumpassa. Liikunnan ja venyttelyn jälkeen tuli ihanan kihelmöivä tunne lihaksiin ja hymy huulille. Mietin, että miten motivoituisin liikkumaan koko kesän ajan säännöllisesti? Ehkä voisin tehdä tyttäreni kanssa sopimuksen, että pyydämme toisiamme kävelylenkille säännöllisesti.

Työnikin motivoi minua liikkumaan. Olemme järjestämässä yhdessä Soveltava Liikunta SoveLi ry:n kanssa Liikkeelle peruskoulutusta psoriasisyhdistysten liikuntavastaaville 9.–10.9. Espoossa. Ihonaika-lehdessä olleen uutisen johdosta olen saanut jo yhteydenottoja henkilöiltä, jotka eivät ole aikaisemmin toimineet yhdistyksessä vapaaehtoistoimijoina. Useat psoriasisyhdistykset järjestävät liikuntaryhmiä jäsenilleen ja niistä on saatu hyvää palautetta. Uskon, että meillä on paljon psoriasista sairastavia ja heidän perheenjäseniään, jotka voisivat tulla mukaan myös yksittäisiin liikuntatapahtumiin.

Muistan, kuinka erään yhdistyksen vuosijuhlaa vietettiin liikuntatapahtuman merkeissä ja paikalla oli yli 40 henkilöä. Sain kunnian toimia boccia-pelin ohjaajana, joten ehdin hyvin pelin lomassa tutustua ihmisiin. Tosiaankin, kesän aikana voisi harrastaa ulkona pallopelejä ja vaikka tikanheittoa. Mökille ostimme edullisen frisbeegolfin maalikorin ja kiekot, joten nyt odotan mukavia hetkiä perheenjäsenten kesken. Ehkä naapuritkin olisivat kiinnostuneita pelaamaan?

Kaunista kesän jatkoa!