Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Kuva pieni ele -keräyksen mainosmateriaaleista.
22.03.
2023

Muista pieni ele -keräys eduskuntavaalien keräyspaikoilla!

Eduskuntavaalien äänestyspaikoilla kerätään varoja kotimaiseen kansanterveys- ja vammaistyöhön. Psoriasisliitto on mukana pieni ele -keräyksessä.

pieni ele -keräyksellä on tuettu kotimaan kansanterveys- ja vammaisjärjestöjen työtä jo vuodesta 1907. Keräys on jälleen käynnissä eduskuntavaalien äänestyspaikoilla. Psoriasisliitto ja psoriasisyhdistykset ovat mukana pieni ele -keräyksessä yhdessä 14 muun järjestön kanssa.

Näin osallistut keräykseen:

  • Lahjoita rahaa äänestyspaikalla olevaan keräyslippaaseen 22.-28.3. ja 2.4.
  • MobilePay: Lahjoita valitsemasi summa numeroon 64971
  • Tekstiviesti: Lähetä viesti LAHJOITA10 numeroon 16301 (10 euron lahjoitus)
  • Verkkolahjoitus: www.pieniele.fi/lahjoita
  • Tilisiirto: Valitse haluamasi summa ja siirrä se pienen eleen tilille: saaja Pieni ele ry, tilinumero FI73 5727 1820 0477 19

Keräyksessä ovat mukana Allergia-, iho- ja astmaliitto, Diabetesliitto, Epilepsialiitto, Hengitysliitto, Invalidiliitto, Kehitysvammaisten Tukiliitto, Kuuloliitto, Kuurojen Liitto, Mielenterveyden keskusliitto, Munuais- ja maksaliitto, Neuroliitto, Näkövammaisten liitto, Psoriasisliitto, Reumaliitto ja Sydänliitto.

Keräyksen tuotot jaetaan sekä kussakin kunnassa toimiville paikallisyhdistyksille että keskusjärjestöille, jotka voivat niiden turvin esimerkiksi järjestää palveluja pitkäaikaissairaille ja vammaisille.

Kotimaiset vammais- ja terveysjärjestöt käyttävät keräysvarat muun muassa kuntoutukseen, apuvälineiden hankintaan ja edunvalvontaan. Paikallisyhdistyksissä lahjoitusten avulla järjestetään esimerkiksi neuvontaa, vertaistukiryhmiä sekä virkistystoimintaa.