Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
09.03.
2020

Avoin työpaikka: Projektikoordinaattori

Psoriasisliitto ry on valtakunnallinen potilas-, kansanterveys- ja asiantuntijajärjestö, joka tarjoaa asiantuntevaa tietoa ja tukea elämään psoriasiksen kanssa. Liittoon kuuluu 38 paikallista psoriasisyhdistystä, joissa on noin 13 000 henkilöjäsentä. Psoriasisliitto on liikuntaa ja hyvinvointia tukeva savuton työpaikka.

Etsimme nyt Oulun toimistoomme

IDEARIKASTA JA YHTEISTYÖKYKYISTÄ PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Haluatko olla luomassa jotain ihan uutta? Haluatko edistää hyvinvointia ja terveyttä yhteistyössä kuntien ja järjestöjen kanssa?

Etsimme projektikoordinaattoria Vertaistervarit-hankkeeseen, jossa tarjotaan vertaistukea elintapamuutoksen tekemiseen ja ylläpitämiseen. Vertaistukea tarjotaan vapaaehtoistoimijoiden ohjaamissa ryhmissä. Vertaistervarit-hanke toteutetaan Veikkauksen tuella yhteistyössä yhdeksän järjestön sekä yhdeksän kunnan ja kaupungin kanssa. Työsuhde on määräaikainen 1.8.2020–31.12.2022 ja avustus vahvistetaan sosiaali- ja terveysministeriön päätöksellä vuosittain. Työ sijaitsee Oulussa Kumppanuuskeskuksessa, os. Kansankatu 53. Työalueena on Pohjois-Pohjanmaa.

Projektikoordinaattorina toimit projektipäällikön työparina ja vastaat omalta osaltasi hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja arvioinnista. Lisäksi toimit vapaaehtoisten vertaisryhmänohjaajien kouluttajana ja ohjaajana sekä osallistut järjestöjen ja kuntien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Tehtäviisi kuuluu myös sosiaalisessa mediassa viestimistä sekä mediaviestintää. Työ sisältää ajoittain ilta-, viikonloppu- ja matkatyötä.

Odotamme, että sinulla on terveys- tai sosiaalialan, liikunta-alan tai käyttäytymistieteellisen alan koulutus. Järjestötoiminnan tuntemus ja kokemus tuloksellisesta elintapaohjauksesta katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä viestintä-, verkostoitumis- ja neuvottelutaitoja sekä itsenäistä ja tavoitteellista työotetta.

Tehtävään sovelletaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Psoriasisliitto tarjoaa hyvät henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja lounasedun. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Pyydämme hakemukset palkkatoivomuksen ja ansioluettelon kera 14.4.2020 klo 15 mennessä osoitteeseen sonja.backman@psori.fi. Sähköpostin aihekenttään maininta Projektikoordinaattori. Haastattelut järjestetään viikolla 18.

Lisätietoja tehtävästä antavat 17.3. klo 9-12 ja 18.3. klo 14-16 projektipäällikkö Anne Savuoja, p. 040 086 7927 ja 27.3. klo 9-11 toiminnanjohtaja Sonja Bäckman, p. 040 827 2106, sonja.backman@psori.fi.