Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Nainen oranssissa paidassa hymyilee kameralle
13.04.
2021

Psoriasisliitolle uusi työntekijä Pohjois-Suomeen

Oululainen Senni Lappalainen on aloittanut Psoriasisliiton Pohjois-Suomen alueen järjestösuunnittelijan sijaisena.

Pohjois-Suomen alueelle saatiin jälleen oma järjestösuunnittelija, kun Senni Lappalainen aloitti työt 6. huhtikuuta. Hän sijaistaa Anne Savuojaa, joka toimii parhaillaan Vertaistervarit-hankkeen projektipäällikkönä Pohjois-Pohjanmaalla.

Lappalainen on koulutukseltaan yhteisöpedagogi (AMK) ja työskennellyt erilaisissa järjestö- ja koulutustehtävissä, viimeksi ohjaajana Ikäihmisten olohuoneella Oulussa.

– Monet järjestötoiminnot keskittyvät pääkaupunkiseudulle ja siksi onkin hienoa, että Psoriasisliitossa on toimintaa myös täällä pohjoisessa. Haluan osaltani olla edistämässä järjestötyötä Pohjois-Suomessa.

– Koen vapaaehtoistyön arvokkaaksi ja sen koordinointi sekä kehittäminen kiinnostavat ja innostavat minua. Odotan vaihtelevia ja inspiroivia työtehtäviä kivassa porukassa, Lappalainen summaa.

Parhaillaan Lappalainen opiskelee digitaalista markkinointia. Hän uskoo sosiaalisen median mahdollisuuksiin myös yhdistystoiminnassa.

– Aktiivitoimijat ikääntyvät ja toimintojen siirtyminen verkkoon voi tuntua haastavalta. Uskon kuitenkin, että ratkaisuja on olemassa. Kannustan vapaaehtoisia ja yhdistystoimijoita ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Lappalainen työskentelee Psoriasisliiton Pohjois-Suomen aluetoimistossa Oulussa ja on toistaiseksi tavoitettavissa kolmena päivänä viikossa, tiistaista torstaihin. Vapaa-aikanaan hän retkeilee ja harrastaa kiinalaista Qigongia, joka sisältää muun muassa erilaisia hengitysharjoituksia.

– Odotan myös satokautta. Perunapenkki on pakko laittaa ja tomaatintaimetkin odottavat ikkunalaudalla, Lappalainen kertoo.

Lisätietoja:

Senni Lappalainen, järjestösuunnittelija
p. 050 331 8111, senni.lappalainen@psori.fi

Sonja Bäckman, toiminnanjohtaja, Psoriasisliitto
p. 040 827 2106, sonja.backman@psori.fi