Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Minna Kuukka Psoriasisliitto
22.03.
2019

Psoriasisliiton kuntoutustiimi vahvistuu

Fysioterapeutti Minna Kuukka on aloittanut Psoriasisliitossa kuntoutussuunnittelijana 18. maaliskuuta.

Uuden kuntoutussuunnittelijan työajasta pääosa kuluu aurinkopainotteisten sopeutumisvalmennuskurssien suunnitteluun ja toteutukseen sekä niiden seurannan kehittämiseen. Lisäksi hän osallistuu alueellisten kuntoutuskurssien toteutukseen.

– Olen aiemmin tehnyt sekä ryhmä- että yksilöohjausta ja erilaisia kuntoutuskursseja. Uutta sen sijaan on työskentely järjestössä ja kurssityössä ulkomailla. Odotan, että pääsen hyödyntämään osaamistani ja oppimaan uutta, Kuukka kertoo.

Kuukka siirtyy Psoriasisliittoon hyvinvointikartano Kaisankodista Espoosta, jossa hän on vastannut muun muassa Kela-rahoitteisista tuki- ja liikuntaelinkuntoutuskursseista.

– Minulla on myös joogaopettajan koulutus. Ravintoon, liikuntaan ja laajemmin terveyteen liittyvät kysymykset ovat aina kiinnostaneet, mistä uskoisin olevan hyötyä tässä työssä.

Psoriasisliiton toiminnanjohtaja Sonja Bäckman on hyvillään kuntoutustiimin vahvistumisesta.

– Tuoreen jäsenkyselymme mukaan liiton kuntoutuspalvelut ovat jäsenillemme erittäin tärkeitä ja näin pystymme edelleen kehittämään palvelujamme heidän toiveidensa mukaisesti.

Minna Kuukan tavoittaa normaalisti tiistaista perjantaihin. Hänen työpisteensä sijaitsee Psoriasisliiton tiloissa Helsingissä.

Lisätietoja:

Sonja Bäckman, toiminnanjohtaja, Psoriasisliitto, p. 040 827 2106, sonja.backman@psori.fi

Minna Kuukka, kuntoutussuunnittelija, Psoriasisliitto, p. 050 471 4565, minna.kuukka@psori.fi