Jäsenedut

Saat jäsenedut käyttöösi liiton jäsenkortilla tai näyttämällä jäsenmaksun maksukuittia.

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset vuonna 2018:

Airport Hotel Bonus Inn

Tarjoushinta (hinnat ovat rajoitetusti voimassa suurtapahtumien täyttäessä pääkaupunkiseudun):

Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai: 78 EUR/1 hh huone, 98 EUR/2hh huone, 128 EUR/3hh huone, 148 EUR/perhehuone (max 4lle, kahdelle aikuiselle ja kahdelle alaikäiselle lapselle), 168 EUR/Junior Suite (max 4lle, kahdelle aikuiselle ja kahdelle alaikäiselle lapselle)

Tiistai, keskiviikko: 101 EUR/1 hh huone, 119 EUR/2hh huone, 169 EUR/3hh huone, 189 EUR/perhehuone (max 4lle, kahdelle aikuiselle ja kahdelle alaikäiselle lapselle), 209 EUR/Junior Suite (max 4lle, kahdelle aikuiselle ja kahdelle alaikäiselle lapselle)

15 EUR aamiainen/henkilö lisämaksusta hotellista ostettuna.

Ravintola Kulmasta (hotellin oma ravintola) ruokalistalta -10% alennus

Varaukset suoraan hotelliin puhelimella 09 825 511 tai mailitse hotel(at)bonusinn.fi

Nyt varaukset kätevästi omilta kotisivuilta www.bonusinn.fi

Varauskoodi: PSORI18

 

Airport Hotel Pilotti

Tarjoushinta (hinnat ovat rajoitetusti voimassa suurtapahtumien täyttäessä pääkaupunkiseudun):

Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai: 80 EUR/1 hh huone, 98 EUR/2 hh huone 130 EUR/3hh huone, 150 EUR/perhehuone (max 4lle)

Tiistai, keskiviikko: 105 EUR/1 hh huone, 123 EUR/2 hh huone 155 EUR/3hh huone, 175 EUR/perhehuone (max 4lle)

Ravintola Volaresta (hotellin oma ravintola) ruokalistalta -10% alennus

Varaukset suoraan hotelliin puhelimella 09 329 4800 tai mailitse hotel.pilotti(at)airporthotelpilotti.fi

Nyt varaukset kätevästi omilta kotisivuilta www.airporthotelpilotti.fi

Varauskoodi: PSORI18

Allergia- ja Sisäilma-apu

Hyvän sisäilman ja hengittämisen erikoisliike, Allergia- ja Sisäilma-apu, tarjoaa 10 %:n alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Jäsenalennus annetaan myös ilmanpuhdistimien vuokrasta. Allergia- ja Sisäilma-apu Oy, Sturenkatu 43, Helsinki. P. 09 323 8962. Ajankohtaiset tarjoukset ja lisätietoja http://www.allergia-apu.fi/

Aroma Sense -suihku 

Verkkokaupassa www.aromasense.fi  15 % alennus suihkupäiden hinnoista. Alennuskoodi: PSORILIITTO1.

Ben Nye -HD meikkivoiteet, peitemeikit ja neutralisoijat 

Ben Nye HD meikkivoiteista, peiteaineista ja neutralisoijista 15 % alennus. Tiedot jälleenmyyjistä www.bennye.fi tai www.kauneussivut.fi/innet/ben_nye/ Ostokset voi tehdä myös suoraan verkkokaupan kautta, jolloin alennukseen oikeuttavan alennuskoodin saa ottamalla yhteyttä info(at)studiodiiva.com ja esittämällä jäsentodistuksensa/-numeronsa.

Cryo-Fit

Cryo-Fit on uusi hyvinvointistudio Helsingin Pasilassa. Cryo-Fit tarjoaa ensimmäisenä ja ainoana pääkaupunkiseudulla Cryo-Huippukylmähoitoa. Palveluihin voit tutustua osoitteessa: www.cryo-fit.fi

– 15% yksittäisistä hoidoista

– 14 x hoitojakso (käynnit ryhmä-aikoina klo 7, 11, 16, 20) hintaan 350€

– 14 x hoitojakso (käynnit aukioloaikoina 7-21 välillä) hintaan 450€

Cryo Fit etsii myös 10 hengen testiryhmää, jolle on tarjolla 14 Cryo-huippukylmähoitoa hintaan 280€. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 040 714 1266.

H&K Helsinki, Jalkahoitola Anja Hokkanen  

H&K Helsinki tarjoaa jalkaterapia palveluita yli 30 vuoden kokemuksella. Myymälästä löydät huolella valitut tuotteet terveydenhoitoon ja laadukkaat jalkineet, myös erikoisjalkineet. Teemme myös yksilölliset muutokset valitsemiisi jalkineisiin. Tarjoamme Psoriasisliiton jäsenille myymälämme normaalihintaisista tuotteista – 20 % alennuksen. Tarjous ei koske hoitoja. Lisätietoja: H&K Helsinki, Jalkahoitola Anja Hokkanen, Kampinkuja 2 (Sähkötalo), p. (09) 562 3280, www.hkhelsinki.fi

Holiday Club Resorts Oy 

Holiday Club tarjoaa vähintään 15 % alennuksen seuraavista Holiday Club -kohteista: Turun Caribia hotelli ja Villas, Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot, Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot, Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot, Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot, Salla hotelli ja loma-asunnot, Saariselkä hotelli ja loma-asunnot.

Etu on voimassa myös loma-asuntokohteissa: Airisto, Calahonda, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori ja Naantali.

Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk.

Varaukset http://www.holidayclub.fi tai 030 68 600

Käytäthän varatessasi koodia: PSORI15

Hotel Arthur

Hotel Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki, tarjoaa 10 € alennuksen hotellin päivän hinnoista. Mainitse varauksen yhteydessä Psoriasisliiton jäsenyys p. (09) 173 441, reception(at)hotelarthur.fi Myyntipalvelu avoinna ma-to 8–17 ja pe 8–16, www.hotelarthur.fi.

Hyphen-aurinkosuojatekstiilit UPF 80

Meditex.fi tarjoaa 15% alennuksen UVA- ja UVB-suojan sisältävistä tekstiileistään. Tutustu valikoimaan osoitteessa: http://www.meditex.fi/shop/index.php Alennuksen saat tekemällä tilauksesi numerosta 0400 952 269 ja mainitsemalla Psoriasisliiton jäsenyyden.

Ihosairaala, Helsinki

Ihosairaala, Salomonkatu 1, 2. krs. 00100 Helsinki, tarjoaa 10 euron alennuksen lääkärin vastaanoton poliklinikkamaksusta ja 19 euron alennuksen 15 kerran valohoitosarjasta. Esitä jäsenkorttisi sairaalan vastaanotossa. Lisätiedot ja ajanvaraukset: https://ihosairaala.fi/ tai puh. 010 4192 000.

Instru optiikka Oy    

Normaalihintaisista kehyksistä 20 % alennus. Kampanjakehykset kunkin kampanjan mukaisesti tai tämän tarjouksen ehdoin. Normaalihintaisista linsseistä 20 % alennus. Linssihintoihin sisältyvät myös työveloitukset ostettaessa sekä kehys että linssit. Kehys- ja linssialennusta ei voi yhdistää. Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys 10 €. Muut normaalihintaiset terveyden-hoitotuotteet 10 %:n alennuksella. Normaalihintaisista aurinkolaseista 20 %:n alennus. Ei koske Oakley-merkkiä. Lisätietoja Jannika Ehrling p. 040 662 3636 tai myymälöistä. Kun teet ostosta, esitä jäsenkortti tai jäsenmaksun maksukuitti. www.instru.fi

Kultajousi

Kellot 15 % alennus. Kultakorut ja -ketjut, timanttikorut, pöytähopeat ja hopeaesineet ja -tuotteet, lahjatavarat 20 % alennus. Kalevala-, Lapponia-, Lumoava- ja RLP-korut 15 % alennus. Kultaseppä Tarkkanen design 10 % alennus.  Edut voimassa kaikissa Kultajousi-myymälöissä sekä Westerback 1897 -myymälässä. Lähimmät myymälät ja nettikauppa www.kultajousi.fi

Lappeenrannan Kylpylä

Lappeenrannan Kylpylä myöntää 10 %:n alennuksen kaikista palveluistaan. Mainitse alennuksesta varausta tehdessäsi. Jäsenkortti tai jäsenmaksukuitti esitettävä. Varaukset p. 020 761 3761, sales(at)lappeenrantaspa.fi Lisätietoja: www.kylpyla.info

Majatalo Onnela, Tuusula                                                         

Majatalo Onnela tarjoaa alennusta seuraavista huonehinnoista: 1hh Comfort huone 85 €/vrk, 2hh Comfort huone 110 €/vrk. Hintaan sisältyy aamiainen noutopöydästä sekä asukassaunojen käyttö. Lisätietoa ja varaukset www.onnela.com 

Sokos Hotellit

S-ryhmän Sokos Hotellit tarjoavat vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit tehdä nettilinkin kautta. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/tarjous/tarjoukset-liittojen-jasenille/021870838_419607?promoCode=LIITTO2018

Kampanjakoodi LIITTO2018

Tallink Silja Oy 

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle. Liittyminen tapahtuu 56139 sopimusetunumerolla. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta- asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, siirrämme sinut Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse erikoisliittymiset(at)tallinksilja.com. Rekisteröimme sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silver-tason kortin. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta www.clubone.fi, p. 0600 152 68. 

Viking Line

Viking Line tarjoaa jäsenhintaiset matkat Helsinki-Tukholma, Helsinki-Tallinna ja Turku-Tukholma-reiteillä. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Katso kaikki edut ja hinnat sekä varaa matkasi osoitteesta www.vikingline.fi/edut/psori

Way of Life -verkkokauppa

Verkkokauppa www.wayoflife.fi antaa 20 % alennuksen patentoidusta, tutkitusta SyrinxZa-ongelmaihon hoitosarjasta. Alennuskoodi: IHO2018.