Kampanjamateriaalit

Ota tästä käyttöösi Maailman psoriasispäivän materiaalit! Vaikka teemapäivä on 29. lokakuuta, voit vapaasti levittää tietoa päivästä vaikka koko lokakuun – niin mekin teemme.

Julisteet ja video on lähetetty Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kautta kaikille uimahalli- ja kylpyläalan toimijoille. Tsekkaa, miten kampanja näkyy omassa uimahallissasi: jos se ei näy, ota asia puheeksi tai toimita vaikka itse julisteita halliin.

Alueelliset psoriasisyhdistykset voivat tilata painettua julistetta alueensa järjestösuunnittelijoilta tai suoraan Psoriasisliitosta.

Haluatko järjestää oman tempauksen tai tapahtuman? Kerro siitä meille, autamme mielellämme. Ja ilmoitathan tapahtumatiedot meille, niin liitämme tiedot tapahtumasivulle.

Jaa tietoa kampanjasta somessa hastagilla #psorieitartu. Tehdään lokakuusta yhdessä #psorieitartu-kuukausi!

Psori ei tartu. Vedessäkään.

Julisteet

 

Somekuvat

Kampanjan somekuvat ovat vapaasti käytettävissäsi. Muistathan käyttää julkaisuissa hastagia #psorieitartu, jotta löydämme toisemme!

Halutessasi voit myös linkittää kuvat osoitteeseen www.psori.fi

Maailman psoriasispäivä Psoriasisliitto

  

Psoriasis smittar inte Psoriasisliitto WPD

Psori ei tartu. Vedessäkään. Psoriasisliitto.

Yhteistyössä:

WPD Psoriasisliitto yhteistyötahot

Videot

 

Videon toteutus: Red & Blue Oy ja Youngfield Films Oy

 

Videon ideointi ja toteutus: Laurean sairaanhoito-opiskelijat Emmi Kangaste, Bettina Korttila, Pirita Kaarlela, Mirva Lautsi, Susanna Auvinen ja Anna Lehtiö.