Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Piirroskuva, jossa lääkäri keskustelee psoriasista sairastavan kanssa.

Miten mukaan?

Voit olla mukana Maailman psoriasispäivän kampanjassa monin eri tavoin. Tässä vinkkejä, joilla pääset alkuun.

Lähetä meille oma ideasi, niin liitämme sen mukaan muiden hyödynnettäväksi. Lisätiedot, kampanjaideat, materiaalitoiveet ym.: tiedotus@psori.fi

Osallistu hyvän mielen keikalle!

Järjestämme Maailman psoriasispäivänä Facebookissa hyvän mielen livekeikan, jossa Mikael Konttinen ja Annika Eklund esittävät psoriasista sairastavien toivomia kappaleita, jotka tuovat heille voimaa ja hyvää mieltä. Keikkaa voi seurata suorana lähetyksenä Psoriasisliiton Facebook-sivun kautta perjantaina 29.10. klo 18–18.30.

Jaa kampanjamateriaaleja

Ota käyttöösi Maailman psoriasispäivän materiaalit!  Olemme koonneet Kampanjamateriaalit-sivulle mm. videoita, podcasteja ja somekuvia, joihin kannattaa tutustua ja hyödyntää. Teemapäivä on 29. lokakuuta, mutta voit vapaasti levittää tietoa päivästä vaikka koko lokakuun – niin mekin teemme. Tehdään lokakuusta yhdessä #psorimielessä-kuukausi! Lue lisää.

Seuraa, tykkää ja jaa somessa

Ota hastag #psorimielessä seurantaan, tykkää postauksista ja jaa oma tarinasi.

Osallistu tapahtumiin!

Psoriasisyhdistykset järjestävät Maailman psoriasispäivän ympärillä erilaisia tempauksia, koronarajoitusten sallimissa puitteissa. Tutustu ja tule mukaan!

Ota mieli puheeksi!

Haastamme kaikki ottamaan mielen hyvinvoinnin puheeksi niin lääkärin vastaanotolla kuin muiden sairastavien, perheen ja ystävienkin kanssa. Psoriasiksen aiheuttamasta mielen kuormituksesta kannattaa puhua, sillä siihen on saatavilla apua!

Liity jäseneksi ja tue toimintaamme

Maailman psoriasispäivän yhteydessä on hyvä tilaisuus liittyä jäseneksi tai tukea Psoriasisliiton toimintaa psoriasista sairastavien hyväksi. Jäsenenä saat rahanarvoisia etuja, neuvontaa, vertaistukea ja Ihon aika -lehden.