Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen Siirry sivuvalikkoon
Kolme Maailman psoriasispäivän 2019 kampanjakasvoa mustavalkoisessa kuvassa.

Miten mukaan?

Voit olla mukana Maailman psoriasispäivän kampanjassa monin eri tavoin. Tässä vinkkejä, joilla pääset alkuun.

Lähetä meille oma ideasi, niin liitämme sen mukaan muiden hyödynnettäväksi. Lisätiedot, kampanjaideat, materiaalitoiveet ym.: tiedotus@psori.fi

Jaa kampanjamateriaaleja

Ota käyttöösi Maailman psoriasispäivän materiaalit!  Olemme koonneet Kampanjamateriaalit-sivulle mm. videoita, podcasteja ja somekuvia, joihin kannattaa tutustua ja hyödyntää. Teemapäivä on 29. lokakuuta, mutta voit vapaasti levittää tietoa päivästä vaikka koko lokakuun – niin mekin teemme. Tehdään lokakuusta yhdessä #psorimielessä-kuukausi! Lue lisää.

Osallistu Facebook-kisaan!

Osallistu Facebook-kisaan 23.-29.10. ja kerro sanoin tai vaikka kuvin, miten voit tänään! Osallistujien kesken arvotaan hyvän mielen palkinto.

Seuraa, tykkää ja jaa somessa

Ota hastag #psorimielessä seurantaan, tykkää postauksista ja jaa oma tarinasi.

Osallistu tapahtumiin!

Psoriasisyhdistykset järjestävät viikolla 44 erilaisia tempauksia, koronarajoitusten sallimissa puitteissa. Lisäksi järjestämme virtuaalisia kohtaamisia, mm. Facebook Liven ja ryhmächatin mielen hyvinvointi -teemalla. Tapahtumalistaa päivitetään tilanteen mukaan. Tutustu ja tule mukaan!

Ota mieli puheeksi!

Haastamme kaikki ottamaan mielen hyvinvoinnin puheeksi niin lääkärin vastaanotolla kuin muiden sairastavien, perheen ja ystävienkin kanssa!

Tee oma video

Psoriasisjärjestöjen kansainvälinen kattojärjestö IFPA haastaa kaikki mukaan kertomaan videolla, millaista elämä psoriasiksen kanssa on. Videon voi lähettää suoraan IFPAan tai julkaista omalla sometilillä hastagilla #WPD2020. Katso lisätiedot ja kerro oma tarinasi!