Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Itä-Uudenmaan Psoriasisyhdistys ry – Östra Nylands psoriasisförening rf.

Tietoa yhdistyksestä:

Itä-Uudenmaan Psoriasisyhdistys on perustettu v. 1976 ja siinä on n. 200 jäsentä.

Yhdistyksen tehtävänä on:

  • toimia alueellaan psoriaatikkojen yhdyssiteenä
  • antaa ensitietoa psoriasikseen sairastuneille ja heidän perheenjäsenilleen yhdessä Psoriasisliiton kanssa
  • tarjota vertaistukipalveluja
  • jakaa psoriasista ja yhdistystoimintaa koskevaa informaatiota
  • järjestää jäsentapahtumia, esim. asiantuntijaluentoja, ajankohtaisista aiheista
  • järjestää retkiä ja matkoja

Tulossa olevat tapahtumat löydät liiton tapahtumakalenterista. Jäsentapahtumamme ovat kaikille avoimia tilaisuuksia ja niistä tiedotetaan näiden sivujen lisäksi paikallislehtien yhdistyspalstoilla ja yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Nyt vesijumppaamaan!

Yhdistyksen järjestämät vesijumpat jatkuvat kevätkaudella kerran kuukaudessa. Jumppaillat ovat perjantaisin: 24.1., 14.2., 6.3., 3.4. ja 15.5.  klo 16.30 alkaen. Paikkana tuttu Omenamäen palvelukeskus Porvoossa, osoite Tulliportinkatu 4. Ohjatun jumpan (45 min.) vetää Mira Oras ja sen jälkeen on vapaata allasaikaa klo 19 asti. Polskimisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja ne ovat ilmaisia jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Tervetuloa mukaan!

Mukaan aurinkopainotteiseen sopeutumisvalmennukseen?

Helmikuussa 25.2. klo 18 tarjolla tietopaketti aurinkopainotteisesta sopeutumisvalmennuksesta. Mukana kuntoutussuunnittelija Sanna Hassinen Psoriasisliitosta. Paikka Omenamäen palvelukeskus, Tulliportinkatu 4 Porvoo. Kahvitarjoilu. Iltaan ovat tervetulleita myös ei-jäsenet.

Toukokuussa lähdetään Helsinkiin

Helatorstaina 21.5.2020 teemme retken Hietaniemen hautausmaalle, jossa meillä on opastettu kiertokävely. Kierros kestää n. 1,5 tuntia. Linja-autokuljetus lähtee Loviisasta Aleksanterinkadun turistipysäkiltä klo 9.30 ja Porvoosta Rauhankadun turistipysäkiltä klo 10. Opastuskierros päättyy n. klo 13. Kotimatkalla pysähdymme kahville Sipoossa kahvila N’avetassa (omakustanne). Retken hinta on 10 €/jäsen ja 20 €/ei jäsen.  Ilmoittautumiset viimeistään 14.5.: joko  maria.kuutschin@luukku .com tai tekstiviestinä 040 762 0409.

Seuraavat tapahtumat:

Ehdotukset jäsenilloiksi tervetulleita!

Onko sinulla ehdotus tai toiveita jäsenillan sisällöksi? Yhdistyksen hallitus ottaa mielellään ehdotuksia vastaan. Voit lähettää toiveesi psori.itauusimaa@gmail.com tai ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin.

Hallitus 2019:

Varajäsenet:

Sihteeri:

Yhdistyksen jäsenyys kannattaa!

Yhdistyksen jäsenmaksu on 22 €/v, nuorisojäsen alle 30 v. 10 €/v , alle 15-vuotiailta ei jäsenmaksua.

Jäsenmaksuun sisältyy:

  • 4 kertaa vuodessa ilmestyvä Ihonaika-lehti
  • Psoriasisliiton ja oman yhdistyksen järjestämiä palveluita
  • Jäsenenä saat alennuksia esimerkiksi Viking Linelta, Tallink-Siljalta, Instrumentariumista, Sokos-hotelleista, Hotelli Pilotista ja Lappeenrannan Kylpylaitokselta. Katso kaikki jäsenedut täältä!

Liittyminen käy helposti:

Huomio!

Muistathan ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi! Voit ilmoittaa ne joko suoraan liiton jäsensihteerille tai yhdistyksemme sihteerille. Ilmoita myös mahdollinen sähköpostiosoitteesi. Saat silloin jäsentiedotteet sähköisesti.

Yhdistyksen viestintä

Yhdistyksen jäsenenä saat jäsentiedotteen kerran vuodessa. Se lähetetään paperisena tai sähköisesti tiedossa oleviin s-postiosoitteisiin. Yhdistyksen tapahtumista ja ajankohtaisista asioista voit lukea myös meidän omilla Facebook-sivuillamme, liiton tapahtumakalenterissa, Ihonaika-lehdessä ja paikallislehtien yhdistyspalstoilla.

Lue uusin jäsentiedote suomeksi!