Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Kaksi naista halaa, toisella kädessä tukiside. Teksti Psoriviikko 5.-11.4.2021.
09.02.
2021

Psorikaveri-somehaasteen säännöt

Järjestäjä

#Psorikaveri-somehaasteen ja siihen liittyvän arvonnan järjestää Psoriasisliitto ry. Arvonta ei ole Facebookin, Twitterin tai Instagramin järjestämä, eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa.

Kampanja-aika

Somehaaste-aika on 5.4.-11.4.2021. Kaikki Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä tänä aikana julkaistut kuvat osallistuvat yllätyspalkinnon arvontaan. Kuvan voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@psori.fi. Merkitse otsikkokenttään ”Psorikaveri-somehaaste”.

Voittajan valinta

Voittaja arvotaan heti kampanja-ajan päätyttyä. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, jos voittajaan ei saada yhteyttä viikon sisällä.

Palkinto

Voittaja saa liikunnallisen yllätyspalkinnon (arvo n. 30 €). Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Tekijänoikeudet

Osallistujalla on oltava kuvaan käyttöoikeus. Jos kuvassa näkyy tunnistettavia ihmisiä, heiltä on oltava suostumus kuvan julkaisuun ja somehaasteeseen osallistumiseen, alaikäisen kohdalla hänen huoltajansa suostumus.

Järjestäjällä ei ole vastuuta kuvien tekijänoikeuksista. Haasteeseen osallistuja vastaa siitä, että kilpailuun lähetettävä kuva ei loukkaa kenenkään tekijänoikeutta tai muuta immateriaalioikeutta. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Henkilötiedot

Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjätahon internetsivulla ja somekanavissa.
Tämän arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.