Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Kaksi naista kuvattuna takaapäin ottamassa kuvaa itsestään veden äärellä.
01.02.
2019

Psorikaveri-valokuvakilpailun säännöt

Kilpailuun osallistumalla ilmaiset lukeneesi ja hyväksyneesi kilpailun säännöt. Säännöt ja kilpailun järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailun järjestäjä

Psorikaveri-valokuvakilpailun järjestää Psoriasisliitto yhdessä paikallisyhdistystensä kanssa. Lisätiedot kilpailusta: teuvo.leppanen@psori.fi, p. 040 728 1144. Facebook, Instagram tai Twitter eivät ole osallisena tai vastuussa kilpailusta.

Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 1.2.-15.4.2019.

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa henkilö, jolla on kokemusta psoriasiksesta ja vertaistuesta. Psoriasisliiton työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
Alaikäiset osallistujat tarvitsevat huoltajan suostumuksen. Osallistujien tulee myös noudattaa sosiaalisen median kanavien omia ikärajoja. Osallistumalla kilpailuun osallistujat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

Kilpailuun osallistuminen

  1. Julkaise itse ottamasi kuva Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa. Kuva on voitu ottaa tätä kilpailua varten tai jo aiemmin. Merkitse kuva tunnisteella #psorikaveri sekä @Psoriasisliitto. Instagramisssa käyttäjätilin on oltava julkinen, jotta osallistuminen voidaan huomioida.
  2. Kilpailuun voi osallistua max. 3 kuvalla / henkilö.
  3. Jos lähetät kuvan sähköpostilla, suositellut kuvaformaatit ovat .jpg ja .png.
  4. Kerro jotain kuvasta: Kuka/ketkä ovat kuvassa, miksi kuva on sinulle merkityksellinen, missä se on otettu, onko kuvallasi tarina?
  5. Jos lähetät kuvan sähköpostilla, liitä mukaan yhteystietosi. Ne jäävät vain kilpailun raadin tietoon kilpailun ajaksi.

Tekijänoikeudet

Julkaistavan kuvan tulee olla osallistujan itse ottama ja hänellä on oltava siihen käyttöoikeus. Jos kuvassa näkyy tunnistettavia ihmisiä, heiltä on oltava suostumus kuvan julkaisuun ja kilpailuun osallistumiseen, alaikäisen kohdalla hänen huoltajansa suostumus.

Kilpailun järjestäjällä ei ole vastuuta kilpailukuvien tekijänoikeuksista. Kilpailuun osallistuva vastaa siitä, että kilpailuun lähetettävä kuva ei loukkaa kenenkään tekijänoikeutta tai muuta immateriaalioikeutta.

Osallistumalla kilpailuun kuvan omistaja antaa kilpailun järjestäjälle luvan kuvan / kuvien julkaisemiseen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan. Kuvien luvaton luovuttaminen kolmansille osapuolille on kielletty. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Asiattomat sisällöt

Kuvien tulee olla lain ja hyvän maun mukaisia. Kilpailun järjestäjä ei hyväksy kilpailuun mukaan kuvia, jotka eivät liity kilpailun teemaan, ovat loukkaavia tai halventavia tai muuten asiattomia.

Voittajan valinta

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi S-ryhmän 100 € lahjakortin. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tuotteeseen. Palkinnot toimitetaan postitse ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

Kilpailun voittajan valitsee kilpailua varten muodostettu raati, johon kuuluvat Ihonaika-lehden päätoimittaja Susanna Kaaja ja järjestösuunnittelija Teuvo Leppänen Psoriasisliitosta sekä Helsingin seudun psoriasisyhdistyksen varapuheenjohtaja Pasi Urjo.

Voittaja valitaan viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, valitaan uusi voittaja.

Kuva: rawpixel.com / Pexels

Kuvaa ja voita! Psorikaveri-valokuvakilpailu käynnissä nyt.