Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliiton Psorikaveri-valokuvakilpailun voittajakuva, jossa aurinkopainotteisen sopeutumisvalmennuskurssin osallistujat Sari Kauppila ja Marika Tirroniemi halaavat.
24.04.
2019

Psorikaveri-valokuvakilpailun voittaja on valittu

Psorikaveri-valokuvakilpailu on ratkennut. Voittajakuva on otettu Psoriasisliiton aurinkopainotteisen sopeutumisvalmennuskurssin lähtöpäivänä Kanariansaarilla.

Voittajakuvassa ovat Sari Kauppila Ilmajoelta ja Marika Tirroniemi Äkäslompolosta. Kuvan on ottanut oululainen Mika Tiinanen. Kaikki kolme osallistuivat syksyllä 2018 Psoriasisliiton järjestämälle aurinkopainotteiselle sopeutumisvalmennuskurssille Kanariansaarilla.

Kauppila ja Tirroniemi lähettivät kuvan kilpailuun yhdessä. He perustelevat kuvavalintaansa näin:

“Tietenkin olisi kivaa olla terve, mutta toisaalta olen kiitollinen: minulla on ollut onni ja ilo tavata kymmeniä upeita tyyppejä, koska sairastan psoria.”

“Kuva on täynnä tunnetta: iloa siitä, kun kohtasimme, mutta myös haikeutta, koska on kotiinlähtöpäivä. Reissu antoi uusia ystäviä, tukea, tietoa, vinkkejä ja tsemppiä sekä paljon iloa ja naurua. Kiitos kaikki ihanat ihmiset, joihin sain tutustua!”

Vertaistuen monet kasvot esiin

Psorikaveri-valokuvakilpailun voittajan valitsi kolmihenkinen raati, johon kuuluivat viestintäpäällikkö Susanna Kaaja ja järjestösuunnittelija Teuvo Leppänen Psoriasisliitosta sekä Pasi Urjo Helsingin seudun psoriasisyhdistyksestä.

Raati perustelee valintaansa näin: “Voittajakuva vangitsee hienosti aidon tilanteen ja kuvastaa hyvin sekä psoriasiksen vaikutusta arkeen että ilon ja ystävyyden voimaa sairauden keskellä”.

Kilpailuun saapui yhteensä kolmisenkymmentä kuvaa. Kaikki tuovat hienosti esiin vertaistuen eri puolia: tukea voi saada niin toiselta sairastavalta, lemmikiltä kuin luonnostakin. Raati kiittää kaikkia osallistujia hienoista ja oivaltavista kuvista!

Voittajat saavat palkinnoksi S-ryhmän 100 euron lahjakortin. Kaikki osallistujat palkitaan Psoriasisliiton kangaskassilla.

Psoriviikko tuo esiin vertaistukea

Lisätietoja Psorikaveri-valokuvakilpailusta

Jäsenhankintakisa jatkuu – osallistu ja voita!

Valokuvakilpailu päättyi, mutta Psorikaveri-jäsenhankintakampanja jatkuu 10. marraskuuta asti. Tuo ystäväsi, sukulaisesi, naapurisi tai vaikka työtoverisi jäseneksemme ja lunasta itsellesi kivoja palkintoja! Lue lisää täältä.