Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psorikaveri_jäsenhankintakampanja_Psoriasisliitto
04.03.
2019

Psoriviikolla kiitetään psorikaveria!

Psoriasisliiton ja psoriasisyhdistysten perinteistä Psoriviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 14, 1.-7. huhtikuuta 2019. Viikon teema on vertaistuki. Lue lisää ja tule mukaan!

Jäsenyhdistysten toiveesta Psoriviikko on siirretty helmikuulta huhtikuuhun. Tänä vuonna Psoriviikon teemoja ovat vertaistuki sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Jäsenyhdistykset tukevat psoriasista sairastavien terveyttä ja hyvinvointia monin eri tavoin. Yhdistykset järjestävät luentoja ja teemailtoja, tarjoavat edullisia tai ilmaisia liikuntavuoroja sekä ennen kaikkea vertaistukea.

Yhdistyskyselyymme vastanneet 35 psoriasisyhdistystä järjestivät viime vuonna yhteensä 279 tapahtumaa, joissa oli 4 255 osallistujaa. Tapahtumien määrä kasvoi vuoteen 2017 verrattuna 36 prosenttia ja osallistujamäärä peräti 42 prosenttia – tieto ja vertaistuki siis kiinnostavat! Lue lisää kyselystä.

Kuvaa ja voita

Psorikaveri-jäsenhankintakampanjamme käynnistyi helmikuun alussa ja jatkuu aina marraskuulle asti. Psoriviikolle kannattaakin suunnitella tapahtumia ja tempauksia, jotka tukevat jäsenhankintaa.

Muista myös Psorikaveri-valokuvakilpailu 1.2.-15.4.! Onko sinulla psorikaveri tai vaikka kaveriporukka, joka tukee, auttaa ja rohkaisee? Kerro vertaistuen voimasta kuvalla ja voit voittaa 100 euron lahjakortin.

Hyviä paikkoja Psoriviikon materiaalien jakamiseen ja tempausten järjestämiseen ovat esimerkiksi apteekit ja sairaaloiden potilastukipisteet sekä vaalitorit ja -tapahtumat.

Psoriviikolla yhdistykset järjestävät tapahtumia ja tempauksia eri puolilla maata. Tapahtumat löytyvät Tapahtumakalenteristamme.

Lisätietoja Psoriviikosta, materiaaleista ja muista käytännön asioista saa kätevimmin Psoriasisliiton järjestösuunnittelijoilta ja uutiskirjeestä, joka lähetetään jäsenille ja uutiskirjeen tilaajille viikolla 10.