Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
23.11.
2018

Sopeutumisvalmennus Kanarialla kiinnostaa

Psoriasisliiton aurinkopainotteisen sopeutumisvalmennuksen kevään 2019 kurssit täyttyvät pikavauhtia.

Psoriasisliiton tammi-helmikuussa 2019 alkavat kolme aurinkopainotteista sopeutumisvalmennuskurssia vetivät jälleen runsaasti hakijoita. Yhdelle kurssille otetaan 24 osallistujaa, ja hakemuksia saapui määräaikaan 16. marraskuuta mennessä satoja.

Valinnat on nyt tehty ja tieto kurssille pääsystä tulee valituille viikon 48 loppuun mennessä. Kursseille valittavilla on oltava lääkärin diagnosoima iho- tai nivelpsoriasis. Hakemuksessa tulee osoittaa, että hakija hyötyy vertaistuesta ja lisätiedoista sekä ohjauksesta.

– Kaikki nyt valitut ovat ensikertalaisia, mutta peruutuspaikoilta myös muiden on mahdollista päästä vielä mukaan kurssille, kertoo Psoriasisliiton kuntoutussuunnittelija Kristiina Rautio.

Rautio muistuttaa, että hakemus on voimassa 12 kuukautta, eli kurssille pääsy on vielä mahdollista, vaikka paikka ei olisi auennut tämänkertaisella hakukierroksella.

Psoriasisliitto järjestää keväällä 2019 yhteensä viisi aurinkopainotteista sopeutumisvalmennuskurssia Kanariansaarilla. Haku maaliskuussa alkaville kahdelle kurssille jatkuu 14. joulukuuta asti. Näille kursseille valitut saavat tiedon kurssille pääsystä vuoden loppuun mennessä.

– Nyt kannattaa laittaa hakemukset nopeasti postiin. Aurinkopainotteinen sopeutumisvalmennus on mahtava tilaisuus oman hyvinvoinnin kasvattamiseen, oli psoriasis miten lievä tai vaikea hyvänsä, Rautio sanoo.

Lisätietoja, tarkemmat valintakriteerit ja hakulomakkeet

Teksti: Susanna Kaaja