Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto tapahtumat

8. Voimaa psorista-vertaistukikurssi (voi osallistua läheisen kanssa)

Ajankohta:
30.11.–3.12.2023
Aikataulu:
12:00 - 13:00
Paikka:
Hotelli Haaga
Katuosoite:
Nuijamiestentie 10
Paikkakunta:
HELSINKI
Lisätiedot:
Kurssi on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille työikäisille psoriasista sairastaville sekä heidän läheisilleen, jotka kokevat tarvitsevansa tietoa ja tukea pitkäaikaissairauden kanssa elämiseen.

Vertaistuellinen kurssi on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille työikäisille iho- tai nivelpsoriasista sairastaville ja heidän läheisilleen. Läheisen ei tarvitse olla oma puoliso, vaan mukaan voi ottaa kenen tahansa tärkeän ihmisen, jonka ei tarvitse sairastaa psoriasista. Kurssille voi osallistua myös yksin.

Kurssille osallistuvan ei tarvitse olla työelämässä, vaan esimerkiksi opiskelija, perhevapaalla tai työttömänä oleva voi yhtä hyvin osallistua.

Kurssilta saa  tietoa iho- ja nivelpsoriasiksesta ja niiden omahoidosta sekä psoriasikseen liittyvistä muista sairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä terveellisillä elintavoilla. Lisäksi tietoa saa psoriasista sairastavien oikeuksista työelämässä. Kurssin ohjelmassa on päivittäin nivelystävällistä liikuntaa, ja sieltä saa reilusti vertaistukea, voimaa ja virkistystä arkeen. 

Hakuaika alkaa: 5.6.2023 klo 12
Hakuaika päättyy: 3.11.2023 klo 23.30
Kurssille valitaan 12 osallistujaa ja kurssivalinnoista ilmoitetaan hakuajan päätyttyä.

Kurssin omavastuu: 70 euroa/ henkilö. Sisältää täysihoidon ja majoituksen kahden hengen huoneessa.

Lisätietoja: Seija Mustonen, seija.mustonen@psori.fi