Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto tapahtumat

Keski-Suomen yhdistysten kehittämispäivä

Ajankohta:
7.10.23
Aikataulu:
10:00 - 16:00
Paikka:
Psoriasisliiton Keski-Suomen aluetoimisto
Katuosoite:
Hammareninkatu 7, 3. krs
Paikkakunta:
TAMPERE

Tervetuloa osallistumaan yhdistysten yhteiseen kehittämispäivään Tampereella!
 
AIKA                 Lauantai 7.10.2023 kello 10.00-16.00, kahvi 9.30 alkaen
PAIKKA            Keski-Suomen aluetoimiston tilat, Hammareninkatu 7, 3. krs
 
Kehittämispäivä on tarkoitettu kaikille psoriasisyhdistyksen toimijoille. Myös uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita. Koulutus on osallistujille maksuton. Matkakuluista vastaavat yhdistykset. Päivän aikana tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas. Aluetoimiston tilat sijaitsevat rautatieaseman lähistöllä Tullintorin kauppakeskuksen vieressä. Parkkitilaa löytyy läheisistä pysäköintilaitoksista.
 
Kehittämispäivän tavoitteena on yhteiskehittämisen keinoin sparrata yhdistyksesi toiminta uusiin tuuliin! Uusien jäsenten ja aktiivien tavoittaminen ja kiinnostuksen herättäminen on ajankohtaista ja tärkeätä, jotta yhdistysten elinvoima saadaan säilymään. Kehittämispäivässä jaetaan kokemuksia, ideoidaan uudenlaista toimintaa ja motivoidutaan. Yhdistysten aluepäivillä tekemät muutosohjelmaan pohjautuvat toimintasuunnitelmat toimivat apuna kehittämispäivässä. Kaikki kehittämistoimet, mitkä yhdistyksessä on jo tehty tähän mennessä ovat plussaa. Ei haittaa, jos toimien käynnistäminen on vielä lähtötilanteessa. Päivästä saa varmasti virikkeitä oman toiminnan virkistämiseksi.

Kehittämispäivässä jaamme parhaita kokemuksia onnistumisista ja sen pohjalta suunnittelemme jokaiselle omat toimenpiteet uusien mukaan saamiseksi. Saat vertaistukea, innostusta ja konkreettisen suunnitelman matkaasi yhdistyksen toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Ilmoittautuminen perjantaihin 22.9. mennessä. 
 
 
Alustava ohjelma

9.30-10.00       Kahvit
10.00-12.00     Mikä toimii uusien mukaan saamisessa? Mitä hyviä kokemuksia on meiltä ja muualta? Kokemusten jakamisella pienryhmissä luodaan pohjaa ponnistaa eteenpäin.
12.00-13.00     Lounas
13.00-14.30     Suunnitellaan toimenpiteet jokaiselle yhdistykselle uusien mukaan saamiseksi.
Tavoitteena suunnitella yksi pieni tapahtuma tai tapaaminen esim. Psoriviikolle ja saada sinne ainakin muutama uusi kävijä.
14.30-14.50     Kahvit
14.50-15.30     Seuraavien askelten esittely ja vertaispalaute
15.30-16.00     Mitä saimme aikaan ja seuraavat askeleet
16.00                Kehittämispäivän päätös

Päivän vetäjänä toimii ratkaisukeskeinen valmentaja Lari Karreinen Osana yhteistä ratkaisua Oy:stä. Lari on yli kymmenen vuoden ajan ollut mukana järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä ja on innoissaan tästä mahdollisuudesta olla psoriasisyhdistysten tukena. 

Lisätietoja kehittämispäivästä antaa vastaava järjestösuunnittelija Kirsti Karttunen, kirsti.karttunen@psori.fi, p. 040 733 4243.

 
Lämpimästi tervetuloa!