Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Fokusryhmä Psoriasisliitto

Keskustelua psoriasiksesta Helsingissä

Ajankohta:
2.4.19
Aikataulu:
klo 17-20
Paikka:
Psoriasisliitto
Katuosoite:
Fredrikinkatu 27 A 3
Postinumero:
00120
Paikkakunta:
Helsinki
Järjestäjä:
Psoriasisliitto ja Novartis Finland Oy
Lisätiedot:
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Stina Rosqvist, Novartis Finland Oy, stina.rosqvist@novartis.com tai puh. 040 536 2211.

Haluaisitko mukaan työryhmään, jossa pohditaan psoriasiksen vaikutuksia sairastavan elämään sekä hoidon toteutumista?

Lääkeyritys Novartis Finland Oy ja Psoriasisliitto järjestävät fokusryhmätapaamisen Helsingissä tiistaina 2. huhtikuuta klo 17-20.
Jos olet keskivaikeaa tai vaikeaa psoriasista sairastava, sinulla on kokemusta systeemisestä tai biologisesta lääkehoidosta (tabletti- tai injektiohoito) ja asut Etelä-Suomessa (Turku, Tampere, Helsinki tai Uusimaa) sekä haluat jakaa kokemuksesi, voit olla etsimämme henkilö. Ryhmään valitaan yhteensä 7-8 eri-ikäistä naista ja miestä.

Ryhmätapaamisen tarkoitus on lisätä tietoa siitä, mitä sairaus merkitsee sitä sairastavalle, miten sairauden kanssa tulee toimeen, miten hoitopolut ovat toteutuneet jne. Osallistujille maksetaan pieni palkkio ja matkakulut.

Tapaamisen yhteydessä emme keskustele tai vastaa kysymyksiin yksittäisistä hoidoista tai niiden haittavaikutuksista, vaan nämä kysymykset tulee esittää hoitavalle lääkärille tai hoitajalle.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Stina Rosqvist, Novartis Finland Oy, stina.rosqvist@novartis.com tai puh. 040 536 2211.