Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Nainen on miehen kainalossa.

Kun kumppani sairastaa psoriasista -tapahtuma PERUTTU

Ajankohta:
24.10.20
Aikataulu:
klo 10.30–14.00
Paikka:
Psoriasiskeskus
Katuosoite:
Fredrikinkatu 27 A 1
Postinumero:
00120
Paikkakunta:
Helsinki
Järjestäjä:
Psorilinja ja Hepso
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset 19.10. mennessä: www.hepso.fi tai toimisto@hepso.fi

Millaisia ajatuksia ja tunteita kumppanin psoriasis herättää? Miten selvitä niistä yhdessä? Miten psoriasis näkyy arjessa? Millaisista asioista joutuu luopumaan sairauden myötä, millaisista asioista on tärkeä pitää kiinni? Miten lisätä parisuhteen hyvinvointia, iloa ja yhteenkuuluvuutta? Miten rakentaa näitä hetkiä suhteeseen lisää?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohdimme yhdessä Hepson (Helsingin seudun Psoriasisyhdistys) ja Psorilinjan järjestämässä Kun kumppani sairastaa psoriasista -tapahtumassa lauantaina 24.10. Tapahtuma on suunnattu psoriasista sairastavien kumppaneille. Tilaisuuteen pääsee mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Paikalla luennoimassa sekä kommentteihin ja kysymyksiin vastaamassa Parisuhdekeskus Kataja ry:n asiantuntija Laura Huuskonen, sekä Psorilinjan sairaanhoitaja Kristiina Rautio ja Pasi Urjo Hepsosta.

Tilaisuus on maksuton, sisältäen kahvit ja ruokailun.

Kaikissa tilaisuuksissa huolehdimme käsihygieniasta ja väljästä istumajärjestyksestä. Turvavälit huomioidaan myös ruokailuissa ja kertakäyttömaskeja sekä käsidesiä on tarjolla kaikille.

Muutokset mahdollisia.