Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto tapahtumat

Kyselytunti – Perehdy ja toimi tehokkaasti, osa I

Ajankohta:
12.12.22
Aikataulu:
18:00 - 19:30
Paikka:
Teams-koulutus

Hei yhdistystoimija,

Tule oppimaan ja keskustelemaan yhdistystoiminnasta. Saa paljon tietoa ja taitoa yhdistyksessä toimiseen.

Yhdistyskoulutukset ovat suunnattu etenkin yhdistyksen uusille hallitusjäsenille, mutta sopivat kertauksena toki kaikille yhdistystoimijoille.  Koulutuksissa keskitytään yhdistystoiminnan keskeisiin seikkoihin, joita jokaisen yhdistystoiminnassa mukana olevan vapaaehtoisen on hyvä tietää. Koulutus koostuu kolmesta itsenäisestä osaa. Voit osallistua kaikkin tai valita vain jonkin niistä. 

Tässä ensimmäisessä osassa mietitään, millainen merkitystä yhdistyksen toiminta-ajatuksella ja säännöillä on toimintaan. Tutustumme myös yhdistyksen hallinnon yleisiin vastuisiin ja tehtäviin.

Toisessa tammikuussa 2023 järjestettävä osassa käsitellään liiton ja yhdistyksien yhteistyötä. Yhdistyksille tarjolla olevia palveluja ja tukea. Kolmas osa yhdistyksen pelisääntöjen laatimista ja hyvää yhteishenkeä. Koulutus järjestetään alkukeväästä 2023.

Voit ilmoittautumisen yhteydessä esittää itseäsi mietityttävän kysymyksen tai aiheen, josta toivot koulutuksessa kuulevasi. Viestien kysymyksiin  ja aiheisiin pyritään vastaamaan tässä tai myöhemmin järjestettävissä koulutuksissa.

Ilmoittautuneille lähetetään koulutuspäivän aamuna Teams-linkin, jolla pääsevät mukaan tapahtumaan.