Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto_jäsenyhdistykset

Lasten perhekurssi, jatkokurssi

Ajankohta:
11.9.–13.9.2020
Paikka:
Hotel Sveitsi
Katuosoite:
Härkävehmaankatu 4
Paikkakunta:
Hyvinkää
Järjestäjä:
Psoriaisliitto / Psoriasiskeskus
Ilmoittautuminen:
Kurssin hakuaika päättyy 11.5.2020 ja tiedot valituille lähetetään 2.6.2020. Kurssille haetaan hakemuslomakkeella, jonka voi tulostaa internetistä tai tilata Psoriasisliiton toimistosta puh. 040-9052543 tai aluetoimistoista. Palauta hakulomake määräpäivään mennessä osoitteella Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki.
Lisätiedot:
Kurssia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Matkakorvauksia voi hakea halutessaan Kelalta. Tällöin kurssilainen tarvitsee lääkäriltä suositus (kirjallinen A-,B-,C- tai D-lausunnolla oleva merkintä tai vapaamuotoinen suositus tai hakemuksen lopussa olevalla lääkärin suosituksella, josta ilmenee kurssin tarpeellisuus).

Kurssi on suunnattu niille psoriasista sairastaville lapsille vanhempansa kanssa, jotka ovat jo käyneet aiemmin lasten perhekurssin. Jatkokurssin painotuksena ovat nivelpsoriasis ja liikunta. Viikonlopun aikana voi keskustella arjen tuomista haasteista ja tunteista sekä tutustua samanikäisiin kavereihin ja nauttia yhdessäolosta rentouttavassa ympäristössä. Lasten kanssa käsitellään psoriasista erilaisilla menetelmillä. Vanhemmat voivat jakaa vertaiskokemuksia toisensa kanssa. Kurssille otetaan 8 lasta ja 8 aikuista.

Kurssista maksetaan omavastuu, joka on 45 € / aikuinen, 30 € / 5-15-vuotias lapsi. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito, ohjelma ja kylpylän käyttö.

STM tukee kuntoutuskursseja Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja: kuntoutussuunnittelija Satu Lahtinen, p. 040 7248 713, satu.lahtinen@psori.fi

Lasten-perhekurssi-hakemus-2018.pdf
79,
Päivitetty: 10.9.2018