Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Lasten perhekurssi, jatkokurssi

Ajankohta:
11.9.–13.9.2020
Paikka:
Hotel Sveitsi
Katuosoite:
Härkävehmaankatu 4
Paikkakunta:
Hyvinkää
Järjestäjä:
Psoriaisliitto / Psoriasiskeskus
Ilmoittautuminen:
Kurssin hakuaika päättyy 14.8.2020. Kurssille haetaan hakemuslomakkeella, jonka voi tulostaa internetistä tai tilata Psoriasisliiton toimistosta puh. 040-5794 254 tai aluetoimistoista. Palauta hakulomake määräpäivään mennessä osoitteella Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki.
Lisätiedot:
Kurssia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Matkakorvauksia voi hakea halutessaan Kelalta. Tällöin kurssilainen tarvitsee lääkäriltä suositus (kirjallinen A-,B-,C- tai D-lausunnolla oleva merkintä tai vapaamuotoinen suositus tai hakemuksen lopussa olevalla lääkärin suosituksella, josta ilmenee kurssin tarpeellisuus).

Kurssi on suunnattu niille psoriasista sairastaville lapsille vanhempansa kanssa, jotka ovat jo käyneet aiemmin perheille tarkoitetun peruskurssin.

Jatkokurssin painotuksena ovat nivelpsoriasis ja liikunta. Viikonlopun aikana voi keskustella arjen tuomista haasteista ja tunteista sekä tutustua samanikäisiin kavereihin ja nauttia yhdessäolosta rentouttavassa ympäristössä. Lasten kanssa käsitellään psoriasista erilaisilla menetelmillä. Vanhemmat voivat jakaa vertaiskokemuksia toisensa kanssa. Kurssille otetaan 8 lasta ja 8 aikuista.

Kurssista maksetaan omavastuu, joka on 45 € / aikuinen, 30 € / 5-15-vuotias lapsi. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito, ohjelma ja kylpylän käyttö.

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee perhekursseja Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja: kuntoutussuunnittelija Kristiina Rautio, p. 040 5794 254, kristiina.rautio@psori.fi

Lasten-perhekurssi-hakemus-2020_KR.pdf
96,
Päivitetty: 3.4.2020