Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Lempeää liikettä ja läsnäoloa luonnossa

Ajankohta:
1.10.23
Aikataulu:
10:00 - 13:00
Paikka:
Kuusamon Tropiikki ja sen lähiympäristö
Katuosoite:
Kylpyläntie 5
Paikkakunta:
KUUSAMO
Lisätiedot:
Tapahtuma on osa yhdistysten Ruskaretkeä, osuuteen voi ilmoittautua vaikka ei osallistuisi Ruskaretkeen muuten. Osallistumismaksu 10€, joka maksetaan etukäteen ilmoittautumisen jälkeen.

Lempeää liikettä ja läsnäoloa luonnossa!

Ota hetki omalle hyvinvoinnille ja liity hyväntuuliseen joukkoon sunnuntaiaamun tuokioon!

Tässä tuokiossa yhdistyvät liikkeen, läsnäolon ja luonnon hyvinvointivaikutukset. Teemme kaikille soveltuvaa liikettä sekä läsnäolo- ja luontoyhteysharjoituksia lähiluonnossa. Opit luonnon hyvinvointivaikutuksista, palautumisesta ja saat vinkkejä sinulle sopivaan liikuntaan. Ohjelman ohjaa fysioterapeutti Elina Kaisanlahti tmi KuuleKeho.

Kokoonnumme Kuusamon Tropiikin ala-aulaan klo 9.50, josta siirrymme yhdessä lähiluontoon tekemään harjoituksia. Palaamme Kuusamon Tropiikkiin rentoutushetkeen, jonka jälkeen nautimme yhdessä keittolounaan.

Tapahtuma on osa yhdistysten Ruskaretkeä, mutta on avoin kaikille kiinnostuneille ja vertaistukea kaipaaville. Voit osallistua läheisen esim. ystävän kanssa. Tapahtumassa tapaat psoriaatikkoihin eri puolilta Pohjois-Suomea. Ilmoittaudu oheisella lomakkeella 14.9. mennessä. Jokainen osallistuja ilmoitetaan erikseen. Jos olet jo ilmoittautunut Ruskaretkelle, sinun ei tarvitse ilmoittautua tähän ohjelmaan erikseen.

Osallistumismaksu 10€ sisältää ohjelman ja lounaan.

Varustus:

Varaudu säänmukaisella ulkoiluvaatetuksella, joissa sinulla on mukava liikkua. Poikkeamme mahdollisuuksien mukaan polulta metsään, joten retkeily/vaelluskengät ovat hyvät jalkineet. Päiväreppuun tai kainaloon voit ottaa lämpöisemmän paidan lisättäväksi loppurentoutusta varten.

Sisällä toteuttavaa osiota varten ota mukaan oma jumppamatto, villasukat ja lämmin pusakka/viltti.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

KuuleKehon esittely:

Fysioterapeutti ja biologi Elina Kaisanlahti työskentelee omassa KuuleKeho yrityksessään. KuuleKeho tuottaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja fysioterapeutin ammattitaidolla hyödyntäen luontolähtöisiä ja luovia menetelmiä. KuuleKehon ohjauksissa tutkitaan ja vahvistetaan kehon ja mielen yhteyttä ja jokainen saa liikkua aina omalla tasollaan.