Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto tapahtumat

Nuorten Camp 2023

Ajankohta:
5.5.–6.5.2023
Aikataulu:
10:00 - 14:00
Paikka:
Kauniaisten Työväen Akatemia
Paikkakunta:
KAUNIAINEN
Lisätiedot:
Nuorten Camp on tapahtuma pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on jo siirtynyt tai on siirtymässä viimeistään vuoden kuluttua lastensairaalasta aikuisten puolelle ja joiden hoitokontakti on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä.

Nuorten Camp on tapahtuma pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on jo siirtynyt tai on siirtymässä viimeistään vuoden kuluttua lastensairaalasta aikuisten puolelle ja joiden hoitokontakti on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Mukana viikonloppuna on myös vertaisnuoria. Vertaisnuoret ovat nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sairastamisen eri vaiheista.

Tapahtuma järjestetään Kauniaisten Työväen Akatemialla. Ohjelmassa on erilaisia luentoja, tutustumista toisiin nuoriin sekä mukavaa yhteistä toimintaa, muun muassa Amazing Race -kisat. 

Tapahtuman omavastuu on 20 euroa ja se kattaa ruuan, ohjelmat ja majoituksen kahden hengen huoneissa.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella.

Mukana tapahtumassa on HUS sekä 7 potilasjärjestöä: Suomen Hemofilia yhdistys ry, IBD ja muut suolistosairaudet ry, Munuais- ja maksaliitto ry, Psoriasisliitto ry, Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistys ry, Suomen Reumaliitto ry ja Sydänlapset ja -aikuiset ry.