Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Nuorten Camp

Ajankohta:
7.10.22
Aikataulu:
08:00 - 18:00
Paikka:
Sokos Hotel Tripla
Katuosoite:
Fredikanterassi 1 B
Paikkakunta:
HELSINKI

Nuorten Camp on päivätapahtuma pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on jo siirtynyt tai on siirtymässä viimeistään vuoden kuluttua lastensairaalasta aikuisten puolelle ja joiden hoitokontakti on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Mukana päivässä on myös vertaisnuoria. Vertaisnuoret ovat nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sairastamisen eri vaiheista.

Päivä alkaa klo 8 lähtien aamupalalla Sokos Hotel Triplassa ja yhteinen ohjelma alkaa kokoustilassa klo 9. Luvassa on mm. lääkärin luento, asiaa sosiaaliturvasta ja digitaalisista palveluista sekä työpajatoimintaa aiheesta nuorten henkinen hyvinvointi. Iltapäivän virallisemman ohjelman jälkeen luvassa hauskaa vapaamuotoista ohjelmaa sekä ruokailu.

Osallistumishinta päivään on 20 €, mikä kattaa päivän ruokailut sekä päivän ohjelman. Yhdistyksemme voi korvata myös päivän matkakulut julkisen kulkuneuvon mukaan, eli otathan matkakuitit talteen tätä varten.

Ilmoittautumaan pääset sähköisellä lomakkeella>>

Ilmoittaudu mukaan 7.9. mennessä.

Mukana tapahtumassa on HUS sekä 7 potilasjärjestöä: Suomen Hemofilia yhdistys ry, IBD ja muut suolistosairaudet ry, Munuais- ja maksaliitto ry, Psoriasisliitto ry, Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistys ry, Suomen Reumaliitto ry ja Sydänlapset ja -aikuiset ry.