Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Perheretki Tykkimäelle!

Ajankohta:
13.6.–14.6.2020
Aikataulu:
klo 12
Paikka:
Tykkimäki
Postinumero:
45200
Paikkakunta:
Kouvola
Järjestäjä:
Psoriasisliitto
Ilmoittautuminen:
13.5.2020 mennessä
Lisätiedot:
Osallistumismaksu 25 € / aikuinen ja 15 € / lapsi (0-18v.) Osallistumismaksu sisältää kahden päivän Park Hopper -rannekkeen ja yöpymisen Tykkimäki Campingin leirintämökissä. Aloitamme viikonlopun yhteisellä tilaisuudella, jossa on tarjolla välipalaa. Muut ateriat ovat omakustanteisia.

Lisätietoja antaa Iida Liukkonen: iida.liukkonen@psori.fi / 040 743 9364

JÄRJESTETÄÄN, JOS KORONAVIRUSTILANNE JA HALLITUKSEN YLEISET OHJEISTUKSET SEN SALLIVAT.

Tule viettämään iloista kesäviikonloppua hyvässä seurassa!

Kokoonnumme Tykkimäellä porukalla klo 11.30. Sexpon kliininen seksologi Tiina Vilponen tulee puhumaan vanhempien kanssa parisuhteen hyvinvoinnista ja voimavaroista perheessä, jossa lapsi sairastaa. Lapsille on varattu samanaikaisesti omaa ohjelmaa. Tämän jälkeen (n. klo 13.30) osallistujat voivat jatkaa päiväänsä joko huvipuistossa tai vesipuistossa. Kaikki saavat kahden päivän Park Hopper -rannekkeet, jotka oikeuttavat sekä huvipuiston että vesipuiston käyttöön lauantain ja sunnuntain ajan. Illalla kokoonnutaan porukalla grillaamaan ja saunomaan. (Omat eväät mukaan!)

Osallistujille varataan yöpymiset Tykkimäki Campingin leirintämökeistä. Mökit ovat neljälle henkilölle. (Kaikki lasketaan, vauvatkin.)

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen Iida Liukkoselle: iida.liukkonen@psori.fi / 040 743 9364 Ilmoita osallistujien nimet, syntymäajat ja mahdolliset erityisruokavaliot sekä puhelinnumero ja sähköposti/postiosoite.

Huom. Muistathan, että voit kysyä omasta paikallisyhdistyksestäsi tukea matkakuluihin / osallistumismaksuihin!

Tervetuloa!

Tutustu Tykkimäkeen:

http://www.tykkimaki.fi