Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto tapahtumat

PERUTTU Lasten perhekurssi, jatkokurssi

Ajankohta:
3.12.–5.12.2021
Paikka:
Scandic Aulanko
Katuosoite:
Scandic Aulanko, Aulangontie 93
Paikkakunta:
HÄMEENLINNA

KURSSI SIIRRETÄÄN MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN!
Kurssi on suunnattu niille psoriasista sairastaville lapsille vanhempansa kanssa, jotka ovat jo käyneet perheille tarkoitetun peruskurssin.

Viikonlopun aikana voi keskustella arjen tuomista haasteista ja tunteista sekä tutustua samanikäisiin kavereihin ja nauttia yhdessäolosta rentouttavassa ympäristössä. Lasten kanssa käsitellään psoriasista erilaisilla menetelmillä. Vanhemmat voivat jakaa vertaiskokemuksia toistensa kanssa.

Kurssista maksetaan omavastuu, joka on 75 € / perhe. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito, ohjelma ja kylpylän käyttö.

Kurssia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Alta löydät kurssin hakulomakkeen. HUOM. Koronaepidemian vuoksi toivomme, että palautat täytetyn lomakkeen määräpäivään mennessä mielellään skannattuna / vastaavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen kristiina.rautio@psori.fi.

Voit lähettää lomakkeen myös postitse osoitteeseen Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki. Tässäkin tapauksessa kannattaa varmistaa sähköpostitse, että lomake on saapunut perille.

Kurssille valitut saavat kutsun noin kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä. Kutsun mukana on kurssiohjelma ja tietoa käytännön asioista.

Hakulomake: https://psori.fi/wp-content/uploads/2021/04/Hakemus-psoriasista-sairastavan-lapsen-perhekurssille.pdf

Tervetuloa!

Lisätiedot: kuntoutussuunnittelija Kristiina Rautio, kristiina.rautio@psori.fi / 040 579 4254