Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto tapahtumat

Psoriasisliiton järjestöpäivät

Ajankohta:
11.2.–12.2.2023
Aikataulu:
10:30 - 14:00
Paikka:
Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna
Katuosoite:
Possentie 7
Paikkakunta:
HÄMEENLINNA
Lisätiedot:
Lisätietoja ilmoittautumisesta: liittotoimisto@psori.fi tai 050 536 7042 Linda Liljelund (ma-to)

 

Tervetuloa psoriasisyhdistysten järjestöpäiville Hämeenlinnaan! 

Tule rakentamaan yhdessä järjestömme uudenlaista tulevaisuutta! Järjestöpäivien ensimmäisen päivän teemana on Tehdään yhdessä elinvoimainen tulevaisuus.Tutustut Elinvoimainen järjestö -selvityshankkeen muutosohjelmaan ja pääset keskustelemaan pienryhmissä tarkemmin sen teemoista. Päivän päätteeksi innostumme Yhdistysmessujen merkeissä yhdistysten hyvistä käytännöistä. Toisen päivän teemana on Vaikutetaan yhdessä. Kuulet vaikuttamistoiminnan keinoista ja hyödyistä sekä pääset yhdessä muiden kanssa pohtimaan Psoriviikon vaikuttamistoimintaa. Tapahtuman päätteeksi opimme vertaistuen voimasta. Ohjelma liitteessä.

 

Järjestöpäivillä on mukana Psoriasisliiton uusi puheenjohtaja, kansanedustaja Paula Werning. 

 

Ilmoittautuminen ja kulukorvaukset   

Jokaiselle yhdistykselle varataan kaksi edustajapaikkaa järjestöpäiville. Lisäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Liittohallituksen päätöksen mukaisesti liitto korvaa yhdelle yhdistyksen edustajalle matkat ja kokouspaketin (sis. majoitus ja ruokailut) ja toiselle kokousedustajalle kokouspaketin (sis. majoitus ja ruokailut). Matka-avustus maksetaan automaattisesti ilman eri hakemusta yhdistyksen tilille. Yhdistyksen ensimmäisen edustajan matkakulut korvataan kotipaikan ja kokouspaikkakunnan välimatkan mukaan seuraavasti:  

  

 
 
 
 
 
 

Välimatka  

 
 
 
 

Matka-avustuksen määrä  

 
 
 
 

50 km:iin asti  

 
 

25 €  

 
 
 
 

50–149 km  

 
 

50 €  

 
 
 
 

150–299 km  

 
 

75 €  

 
 
 
 

300–499 km  

 
 

125 €  

 
 
 
 

500 km–  

 
 

150 €  

 

Liittotoimisto voi myöntää tarveharkintaisesti yhdistyksen hakemuksen perusteella lisäavustusta matkakuluihin taloudellisin perustein. Mikäli yhdistyksestä tulee enemmän kuin kaksi osallistujaa, yhdistykseltä laskutetaan lisäosallistujien kaikki majoitus- ja ruokailukulut. Lisäosallistujien hintatiedot toimitetaan yhdistyksille myöhemmin.   

Sitovat ilmoittautumiset oheisen linkin kautta viimeistään sunnuntaina 18.12.2022.  

 
Peruutusehto   
 

Mikäli osallistumisen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 15.1.2023 tai osallistuja ei ilmoita peruutuksesta, on peruutusmaksu 100 €. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa ilmoittamalla vaihdosta liittotoimistoon. Sairastumistapauksissa peruutusmaksua ei peritä, mikäli osallistuja esittää lääkärintodistuksen. Muutokset ja peruutus tehdään Psoriasisliiton toimistoon sähköpostitse (liittotoimisto@psori.fi).  Lisätietoja ohjelmasta antavat järjestösuunnittelijat.  

  

Tapaamisiin Hämeenlinnassa!  

Sonja Bäckman, toiminnanjohtaja  

Psoriasisliitto ry