Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Psoriasisliitto tapahtumat

Psorilinjan vertaisristeily

Ajankohta:
17.6.–18.6.2023
Aikataulu:
10:00 - 09:30
Paikka:
Helsinki: Katajanokka Osoite Katajanokanlaituri 8 (Mastokatu 1) 00160 Helsinki
Katuosoite:
M/S Viking XPRS
Paikkakunta:
HELSINKI
Lisätiedot:
Psorilinja järjestää perinteisen ja toivotun vertaisristeilyn Tallinnaan yhteistyössä Helsingin seudun Psoriasisyhdistyksen ry (Hepso) kanssa. Risteily on avoin kaikille psoriasista sairastaville ympäri Suomen.
Risteilylle voi ottaa kaverin mukaan!

RISTEILY ON TÄYNNÄ!
Vertaisristeilyllä voit tutustua toisiin psoriasista sairastaviin, saada vinkkejä ja vaihtaa kokemuksia psoriasiksen kanssa elämiseen.

Risteily tarjoaa tietoa Psoriasisliiton ja Psorilinjan palveluista, sekä Hepson toiminnasta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada Psorilinjan sairaanhoitajan maksutonta ohjausta ja neuvontaa.

Risteilyn hinta 80 euroa/henkilö. 
Hinta sisältää 23 h Helsinki-Tallinna risteilyn M/S Viking XPRS:lla, ruokailut laivalla 17.6. (brunssibuffet ja päivällisbuffet) ja majoituksen kahden hengen Seaside Standard-luokan A4-hytissä.

Laiva lähtee lauantaina 17.6. Helsingistä klo 10.30. ja on Tallinnassa klo 13.00–17.00, jolloin on mahdollista käydä maissa. Laiva palaa Helsinkiin sunnuntaina 18.6. klo 9.30. 

Paikkoja on varattu 20 henkilölle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa mukaan!