Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Seniorikurssi joulukuussa

Ajankohta:
8.12.–11.12.2020
Paikka:
Scandic Aulanko
Paikkakunta:
Hämeenlinna
Järjestäjä:
Psoriasisliitto / Psoriasiskeskus
Ilmoittautuminen:
Kurssille haetaan Psoriasisliiton hakulomakkeella, eikä hakemiseen tarvita lääkärintodistusta. Lomakkeen voi tulostaa internetistä tai tilata Psoriasisliiton toimistosta puh. 040-5794 254 tai aluetoimistoista. Tulosta lomake ja lähetä se osoitteeseen Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki. Hakuaika loppuu 9.10.2020.Kurssille valituille tulee tieto kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä, jonka mukana lähetetään tarkempi kurssiohjelma ja tietoa käytännön asioista.
Lisätiedot:
Kurssilainen voi hakea matkakorvausta Kelata. Tällöin tarvitaan lääkärin lähete (A-,B-,C- tai D-lausuntoon tehty merkintä tai vapaamuotoinen lähete tai hakemuksen lopussa olevalla lääkärin suosituksella, josta ilmenee kurssin tarpeellisuus).

Seniorikurssi on suunnattu psoriasista sairastaville yli 60-vuotiaille eläkkeellä oleville senioreille.

Kurssin tavoitteena on tukea osallistujien motivaatiota omahoitoon ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Kurssi tarjoaa tietoa psoriasiksen hoidosta sekä terveistä elämäntavoista. Mukavan ohjelman lomassa saadaan myös liikuntaa päivittäin sekä vertaistukea.

Kurssista maksetaan omavastuu, joka on 65 € / henkilö. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito, ohjelma ja kylpylän käyttö.

STM tukee kuntoutuskursseja Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja: kuntoutussuunnittelija Kristiina Rautio, 040-5794 254, kristiina.rautio@psori.fi.

 

 

seniorikurssi-hakemus-2020_KR.pdf
96,
Päivitetty: 3.4.2020