Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen

Seniorikurssi: Psoriasis ja diabetes

Ajankohta:
4.5.–8.5.2020
Paikka:
Scandic Ikaalisten kylpylä
Katuosoite:
Hämyläntie 2
Postinumero:
39500
Paikkakunta:
Ikaalinen
Järjestäjä:
Psoriasisliitto /Psoriasiskeskus
Ilmoittautuminen:
Kursseille haetaan Psoriasisliiton lomakkeella, eikä hakemiseen tarvita lääkärintodistusta. Lomakkeen voi tulostaa internetistä tai tilata Psoriasisliiton toimistosta puh. 040-9052543 tai aluetoimistoista. Tulosta lomake ja lähetä se osoitteeseen Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki. Haku loppuu 6.3.2020. Tieto valituille lähetetään 31.3.2020.
Lisätiedot:
Kurssilainen voi hakea matkakorvausta Kelalta. Tällöin tarvitaan lääkäriltä lähete (A-, B-,C- tai D-lausuntoon tehty merkintä tai vapaamuotoinen lähete tai hakemuksen lopussa olevalla lääkärin suosituksella, josta ilmenee kurssin tarpeellisuus).


Psoriasis ja diabetes -kurssi on suunnattu psoriasista sairastaville yli 60-vuotiaille eläkkeellä oleville senioreille, joilla on lisäksi todettu kakkostyypin diabetes tai lisääntynyt riski sairastua siihen.

Kurssin tavoitteena on tukea osallistujien motivaatiota omahoitoon ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Kurssi tarjoaa tietoa psoriasiksen ja diabeteksen hoidosta sekä terveistä elämäntavoista. Mukavan ohjelman lomassa saadaan myös liikuntaa päivittäin sekä vertaistukea.

Kurssista maksetaan omavastuu, joka on 65 € / henkilö. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito, ohjelma ja kylpylän käyttö.

STM tukee kuntoutuskursseja Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoja: kuntoutussuunnittelija Satu Lahtinen, 040-7248713, satu.lahtinen@psori.fi.