Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Mies ja nainen nostelevat käsipainoja ja katsovat toisiinsa.

Seniorikurssi

Ajankohta:
21.9.–24.9.2021
Paikka:
Scandic Aulanko
Katuosoite:
Aulangontie 93
Paikkakunta:
Hämeenlinna
Järjestäjä:
Psoriasisliitto
Ilmoittautuminen:
Hakuaika päättyy 13.8.
Lisätiedot:
Kuntoutussuunnittelija Kristiina Rautiolta, kristiina.rautio@psori.fi / 040 579 4254
Seniorikurssi on tarkoitettu psoriasista sairastaville yli 60-vuotiaille eläkeläisille.
Kurssien ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa ja perustietoa psoriasiksesta sekä sen hoidosta. Saat myös käytännön vinkkejä omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Liikuntaa on ohjelmassa päivittäin. Edellytyksenä osallistumiselle on, että selviydyt omatoimisesti kurssin ohjelman aikana ja majoituksessa.
Kurssista maksetaan omavastuu, joka on 65 € / henkilö. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneissa, täysihoito, ohjelma ja kylpylän käyttö.
Alta löydät kurssin hakulomakkeen. HUOM. Koronaepidemian vuoksi toivomme, että palautat täytetyn lomakkeen määräpäivään mennessä mielellään skannattuna / vastaavat tiedot sähköpostitse osoitteeseen kristiina.rautio@psori.fi.
Voit lähettää lomakkeen myös postitse osoitteeseen Psoriasisliitto, Fredrikinkatu 27 A 3, 00120 Helsinki. Tässäkin tapauksessa kannattaa varmistaa sähköpostitse tai puhelimitse, että lomake on saapunut perille.
Kurssia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Kurssille valitut saavat kutsun hakuajan päättyä. Kutsun mukana on kurssiohjelma ja tietoa käytännön asioista.
Tervetuloa!