Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Nainen istuu sohvalla kannettava tietokone sylissään.
17.11.
2020

Vertaistukea verkossa

Tervetuloa mukaan valtakunnallisiin verkkovertaisryhmiin!

Huom! Verkkovertaisryhmät ovat päättyneet vuoden 2021 osalta. Ryhmät ovat toistaiseksi tauolla ja ilmoitamme niiden jatkosta myöhemmin.

Verkkovertaisryhmiä on kaksi:

  • Tiistain verkkovertaisryhmä on tarkoitettu kaikille psoriasista sairastaville. Ryhmä kokoontuu parittomina viikkoina tiistaisin klo 19–20.30.
  • Torstain verkkovertaisryhmä on tarkoitettu nivelpsoriasista sairastaville. Ryhmä kokoontuu parillisina viikkoina torstaisin klo 19–20.30. Tässä ryhmässä on ensin 30 minuutin Asahi-terveysliikuntaosuus ja sitten 60 minuutin ryhmäkeskustelu.

Illoissa keskustellaan psoriasikseen liittyvistä tunteista ja haasteista, psoriasiksen hoidosta ja muista ajankohtaisista asioista. Teemoja ja sisältöjä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa.

Ryhmiä vetävät yhdessä Psoriasisliiton kuntoutussuunnittelija Sanna Hassinen ja vertaisryhmien ohjaaja Pasi Urjo Helsingin seudun psoriasisyhdistyksestä. Tarkemmat tiedot ryhmien sisällöistä ym. saat ryhmän vetäjiltä sekä tapahtumakalenteristamme.

Ryhmät kokoontuvat Teamsissa. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on mikrofoni ja kamera.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan jompaankumpaan ryhmään, ilmoittaudu osoitteeseen: sanna.hassinen@psori.fi.

Tutustu ohjeisiin verkkovertaisryhmään osallistujille

Lue lisää: Verkkovertaistuen voima -blogi