Siirry päänavigointiin Siirry navigaatioon Siirry sisältöön Siirry alatunnisteeseen
Henna Blom Psoriasisliitto
05.04.
2019

Viestintään ja talouteen uusi tekijä Psoriasisliitossa

Henna Blom aloitti Psoriasisliitossa järjestötyöntekijänä huhtikuun alussa. Hän keskittyy erityisesti viestinnän ja taloushallinnon tehtäviin.

Kauppatieteiden maisteri Henna Blom on aiemmin työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä muun muassa Suomen Messuilla ja Suomen Mielenterveysseurassa, jossa hän oli mukana Mielinauha-kampanjan suunnittelussa.

– Uskon, että kokemukseni kampanjoista sekä muista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä on avuksi myös Psoriasisliitossa, Blom sanoo.

Blomin työaika jakautuu ainakin aluksi viestinnän ja taloushallinnon tehtävien kesken.

– Teen mielelläni töitä tunnuslukujen kanssa, eli erilaiset kehittämisprojektit tulevat varmasti tutuiksi niin viestinnässä kuin taloudenkin puolella.

Järjestötyöntekijän palkkaamisen mahdollistaa Psoriasisliitolle STEAn Paikka auki -ohjelma, jonka kautta palkataan osatyökykyisiä työntekijöitä. Sekä työnantaja että työntekijä ovat iloisia tästä mahdollisuudesta.

– Tämä on hieno tilaisuus saada lisää kokemusta järjestötyöstä ja päästä kiinni hyvin monipuolisiin työtehtäviin, Blom sanoo.

– Työnantajan näkökulmasta tämä mahdollistaa lisäresurssien suuntaamisen sinne, missä niitä juuri nyt tarvitaan. Lisäksi voimme näin tarjota työpaikan matalalla kynnyksellä ja saada työyhteisöömme uusia ideoita ja osaamista, kiittelee Psoriasisliiton toiminnanjohtaja Sonja Bäckman.

Henna Blom työskentelee maanantaista torstaihin klo 9–15. Hänen työpisteensä sijaitsee Psoriasisliiton tiloissa Helsingissä.

Lisätietoja:

Sonja Bäckman, toiminnanjohtaja, Psoriasisliitto, p. 040 827 2106, sonja.backman@psori.fi

Henna Blom, järjestötyöntekijä, Psoriasisliitto, p. 050 530 5958, henna.blom@psori.fi