Hoppa till huvudnavigering Hoppa till navigering Hoppa till innehåll Hoppa till sidfoten Hoppa till sidmeny

Bli medlem

Med denna blankett kan du bli medlem i förbundet som verkar i din hemort och därmed till psoriasisförbundet.

Medlemsavgiften är 22 € för vuxna och 11 € för ungdomsmedlemmar (15–29 år), vi begär ingen medlemsavgift av medlemmar under 15 år. Mer information om medlemskap jasenasiat@psori.fi

 

Bli medlem

 

Borde jag ansluta mig? Åtta orsaker att bli medlem.

  1. Du får gratis vägledning och rådgivning per telefon, e-post och på sociala medier. På Psorilinja svarar en sjukskötare som är insatt i psoriasis.
  2. Du får tidningen Ihon aika. I tidningen hittar du aktuella nyheter och erfarenheter om psoriasis. Tidningen utkommer fyra gånger om året och alla medlemmar får den som medlemsförmån.
  3. Kamratstöd, föreläsningar och evenemang hittar du hos våra psoriasisföreningar runtom i landet.
  4. Du får hjälp med att leva med din sjukdom. Psoriasisförbundet erbjuder anpassningsträningskurser samt annan verksamhet i Finland och på Kanarieöarna för personer i olika åldrar som insjuknat i psoriasis.
  5. Du får olika förmåner. Med ditt medlemskort får du bland annat rabatt på hotell, kryssningar och i optikeraffärer.
  6. Vi bevakar dina rättigheter. Förbundet främjar tillgången på effektiv vård och rehabilitering vid rätt tid. Ju fler medlemmar vi har, desto bättre kan förbundet hävda sina medlemmars rättigheter.
  7. Du hjälper till att öka synligheten för psoriasis. Psoriasisförbundet och dess medlemsföreningar ger psoriasis synlighet och minskar fördomarna mot sjukdomen.
  8. Du kan påverka. Som medlem är du välkommen att påverka målen och verksamheten i Psoriasisförbundet och i din egen förening. Tillsammans bygger vi ett gott liv för dem som insjuknat i psoriasis.

 

Medlemsregistrets dataskyddsbeskrivning