Siirry sisältöön

Donera

I Finland finns det cirka 100 000 personer med psoriasis. Tillsammans kan vi stödja deras vardag i alla skeden av livet.

Sormet muodostavat sydämen. Taustalla paistaa aurinko.
Sormet muodostavat sydämen. Taustalla paistaa aurinko.

Stödja Psoriasisförbundets arbete

I Finland finns det cirka 100 000 personer med psoriasis. Tillsammans kan vi stödja deras vardag i alla skeden av livet. Vi arbetar för att ingen ska behöva bli ensam med sin psoriasis.

Allt stöd är viktigt för oss och hjälper oss att arbeta för dem som drabbats av psoriasis och för deras närstående. Donationsmedlen används bland annat till att informera om psoriasis, påverkansarbete och för forsknings- och publiceringsverksamhet.

Kom med och hjälp oss att hjälpa. Ett varmt tack för ditt stöd!

Så här kan du donera:

Ge en engångsgåva eller bli månadsgivare

Du kan stödja Psoriasisförbundets arbete genom att ge en engångsgåva eller månatliga donationer på webben. Din donation hjälper oss att ge personer som insjuknat i psoriasis och deras anhöriga tillförlitlig information och kamratstöd.

Donation till konto

Du kan även stödja Psoriasisförbundets verksamhet med en kontoöverföring.

Donationer till Psoriasisförbundet betalas in på kontonummer FI 89 1745 3000 0257 10.
Använd referensnumret: 1203

Testamentsdonation

En testamentsdonation är ett bra sätt att stödja organisationsarbete enligt dina egna värderingar. Genom att donera till Psoriasisförbundet i ditt testamente främjar du samtidigt välbefinnandet och rättigheterna för personer med psoriasis.

I ditt testamente kan du bestämma att hela eller delar av din egendom testamenteras. Du kan rikta din testamentsdonation allmänt till Psoriasisförbundet, och då använder vi medlen efter noggrant övervägande till det som de behövs bäst just då. Du kan även välja till vilken verksamhet du vill rikta ditt testamente. Rådfråga gärna Psoriasisförbundet.

De testamentsdonationer som Psoriasisförbundet får används i sin helhet för att hjälpa barn, unga och vuxna som insjuknat i psoriasis eftersom Psoriasisförbundet i egenskap av allmännyttig förening inte behöver betala arvs- eller gåvoskatt på testamentsdonationer.

Ytterligare information:
verksamhetsledare Sonja Bäckman, tel. 040 827 2106, sonja.backman@psori.fi

Psoriasisförbundets penninginsamlingstillstånd gäller från och med 1.1.2021. Tillståndsnumret är RA/2020/1621. Tillståndet gäller i hela Finland med undantag av Åland. Insamlingstillståndet är utfärdat av polisstyrelsen 16.12.2020.